1 – 84

in Lecturi la lumina ceaiului

Acesta este scorul, scor de maidan, înregistrat la Nisa, pe 14 iulie! De la EI a murit un singur combatant, de la NOI au pierit 84. Proporţia este copleşitoare! Nici în bătălia de la Bataclan nu ne-au caftit aşa de rău. A fost 130 la 7, adică 123 de morţi ca diferenţă de scor, ne-au bătut rău şi atunci, dar totuşi, le-am băgat şi NOI mortul în casă de 7 ori. Dacă împărţim 123 la 7, avem la 17,5714 victime din echipa NOASTRĂ, una victimă din partea LOR, fără a mai pune la socoteală şi răniţii, care sînt numai de-ai NOŞTRI, aşa că scorul este în fapt şi mai mare! Tot în favoarea LOR. Mereu în favoarea LOR.
Pînă acum, din cîteva zeci de confruntări, niciodată
n-am scos măcar un meci egal. Iar de multe ori ne-au bătut la zero. Zero morţi EI, zeci de morţi şi răniţi NOI. Cînd, bunăoară, au pus bombe bine disimulate în bagajele unui avion… La Nisa, însă, noi n-am marcat decît un gol, un singur adversar a fost făcut KO, după ce acel combatant inamic a ucis 84 dintre NOI! Dintre ai NOŞTRI. Dacă vom continua aşa…
La ultima confruntare, de la München, e drept, am scos un rezultat ceva mai bun: la unul de-al LOR, NOI am pierdut numai 9 dintre ai NOŞTRI! Semn bun?
Toată lumea este de acord că sîntem în plin război. Război între NOI şi EI. Nu este clar cine sînt EI, dar este clar cine sîntem NOI. Şi mai este clar că dacă războiul continuă cu aceleaşi pierderi, disproporţionat de mici pentru adversari, mai devreme sau mai tîrziu NOI vom dispărea ca actori pe scena istoriei, NOI vom fi prea puţini ca să mai contăm, NOI, cei cîţi sîntem, deocamdată, creştinii „albi”, arieni, indo-europeni, caucazieni… NOI sîntem ţinta acestui război în care adversarul NOSTRU nu are nume, nu are echipament, uniforma sau stindardul după care să-i recunoşti. Războiul acesta a început de mult, dar s-a purtat prin subteranele nevăzute, necunoscute ale istoriei. La vederea cronicarilor, a martorilor, acest război a ieşit la lumina zilei pe 14 iulie 1789. În Franţa, la Paris. În cartierul Bastilia. Atunci s-a produs Big Bangul terorist care a dus la moartea a zeci de mii de reacţionari creştini: aristocraţi şi clerici francezi, ţărani, tîrgoveţi, toţi catolici. După ce au scăpat de rege, revoluţionarii din Hexagon şi-au pus un împărat, gloriosul împărat Napoleon, ale cărui războaie i-au costat pe ai NOŞTRI, creştinii francezi şi europeni, alte sute de mii de victime, dintre tinerii cei mai bravi, mai naivi, mai generoşi. După un secol de relativă normalitate – „la belle epoque”!, revoluţionarii bolşevici, adică congenerii teroriştilor de azi, vor face victime însutit şi înmiit mai multe: zeci de milioane de oameni nevinovaţi. Toţi sau aproape toţi creştini pravoslavnici, cum se mira Soljeniţîn în celebra sa carte, făcînd bilanţul sovietic al meciului dintre NOI şi EI…
Au urmat apoi cele două războaie mondiale. Nici azi nu se ştie de la ce au pornit şi cum de s-a întins vîlvătaia pe întreaga planetă. Dar s-a întins! Scorul, din nou, zeci de milioane de-ai NOŞTRI victime, aflaţi în ambele tabere consemnate oficial de istoricii imbecili ca părţi beligerante, aflate în conflict. Deh! Imparţiali şi principiali ca tot creştinul. Conflictul era altul, năucitor! Între NOI şi EI. Rezultatul spre care tindem inexorabil dacă o mai lălăim mult cu drepturile omului în acest meci al Omului împotriva Fiarei va fi vidul demografic din Europa şi năvala „firească”, conformă legilor fizicii, năvala afro-asiatică asupra vechiului continent, de mii de ani ţinta puhoaielor barbare. Aceasta va fi însă ultima lor năvală, ultima invazie. Căci va fi totală şi definitivă. Dacă va mai fi una, va fi peste Ocean, dar NOI n-o vom mai resimţi de aici, din Europa, căci NOI nu vom mai exista.

Ion Coja

COMENTARII DE LA CITITORI