Noi sancţiuni pentru ţările rebele

in Umor "politicianist"

Statele Unite ale Americii negociază în acest moment cu „partenerii” europeni un nou set de sancţiuni pentru ţările rebele care încă nu se aliniază necondiţionat la cerinţele Vestului. Fiind vorba în special de Rusia, Iran şi Venezuela, sancţiunile se vor a fi eficiente, cu scopul de a distruge regimurile neascultătoare care conduc aceste ţări, chiar dacă pentru asta este nevoie să moară sute de mii de persoane.

Astfel, printre propunerile pe care Marea Britanie doreşte să le impună, inclusiv Rusiei, se numără cea ca ambasadorii englezi în aceste ţări să aibă dreptul la prima noapte cu mireasa, la fiecare nuntă băştinaşă, care are loc in tarile atinse de sanctiuni.

,,Ne amintim cu plăcere că această metodă a făcut minuni în Scoţia cu ani în urmă, aşa că nu vedem de ce nu ar avea şi acum efect”, a declarat reprezentantul englez la negocieri, precizînd că ,,dacă fata rămîne şi grea în prima noapte, să nu uite că cel care se va naşte va fi jumătate englez, ceea ce, în timp, va transforma Rusia în mod radical”.

Noua sancţiune se pare că are mare succes, ambasadorii celorlalte ţări fiind încîntaţi să aibă un rol atît de important în pacificarea planetei. „Faceţi dragoste, nu război”, a strigat reprezentantul SUA, avînd în vedere noua abordare a aplicării sancţiunilor, mai ales că frumuseţea rusoaicelor este renumită, surclasînd-o, în mod absolut, pe cea a americancelor.

D.A.

Păreri și opinii