7 fapte care ne dovedesc că animalele au sufletul mai mare decît am crede

in Lecturi la lumina ceaiului

Dacă încă mai aveţi dubii asupra faptului că animalele au suflet, vă vom spune cîteva poveşti care, pe cît sînt de impresionante, pe atît sînt de adevărate!

pag 9 3

* O vacă şi-a pitit puiuţul în iarba înaltă, după ce anterior îi fuseseră luaţi ceilalţi nou-născuţi…

Văcuţa Clarabelle a fost salvată dintr-o lăptărie pe care nu o va uita niciodată… Acolo a devenit pentru prima dată mămică, iar puiuţii i-au fost luaţi, nefiindu-i permis să îi îngrijească nici măcar o zi. Văcuţa a rămas marcată pe viaţă, iar acum, în noul său cămin, a născut pe furiş şi şi-a ascuns puiuţul în iarbă, să fie sigură că nu îl mai ia nimeni de lîngă ea…

pag 9 4

* Un Jack Russell orb are alături de el un amstaff pe care îl poate numi prieten pe viaţă: este ghidul lui, ajutîndu-l să meargă peste tot!

Buzz reprezintă ochii pentru Glenn, ajutîndu-l să îşi găsească patul şi mîncarea. Nu se dezlipesc niciodată!

pag 9 5

* Papagalul Willie şi-a alertat stăpînii că puiţul lor se îneacă, strigînd: Mamă, copilul!!!

Pasărea a observat cum copilaşul se îneacă, aşa că a dat din aripi şi a ţipat pînă ce părinţii au înţeles ce se întîmplă.

pag 9 6

* O gorilă a protejat un puiuţ care a căzut în cuşca ei de la peste 6 metri înălţime. L-a ţinut în braţe şi l-a mîngîiat pînă ce au apărut ajutoare.

* Macacul Positi a salvat nişte puiuţi de pisicuţă şi i-a îngrijit de parcă ar fi fost ai ei.

pag 9 7

* Un miel orfan a fost adoptat de iubitorul şi prietenosul dalmaţian.

pag 9 8

* Pisicuţa Scout l-a pierdut pe prietenul ei, cîinele Charlie, care a murit de cancer. Stăpînii lui pun adesea clipuri video cu Charlie, iar pisica îmbrăţişează tableta de cîte ori îl vede…

COMENTARII DE LA CITITORI