Aceşti papagali jigăriţi şi telefoanele lor secretoase, la care nu răspund…

in Lecturi la lumina ceaiului

 

 

* Mugur Isărescu: de cînd e mare mason mare şi membru (organ) în pantalonii Grupului Bilderberg, se consideră f.f. important. Pur şi simplu, el nu mai are dialog cu nimeni, nu dă, nimănui, nr. de telefon şi, în general, s-a înălţat la cer. Atît de sus, încît i se vede fundul, ca la maimuţe. Aşa crede el că impune autoritate? Haida-de, rîde lumea de el.

* Robert Cazanciuc: e cumătru cu Victor Ponta şi ofiţer acoperit. Adică zero, spoit cu dero. Am vorbit sîmbătă cu el, la telefon, pentru a-l informa de existenţa unei grupări de criminalitate economico-financiară, înfiptă, ca o căpuşă uriaşă, în gîtul unor bănci (printre care şi Volks Bank). Nemernicii respectivi calcă pe cadavre, fac victime, dar n-are nimeni ac de cojocul lor. Aşa-zisul ministru al Justiţiei a spus că ne vom auzi luni. Dar, a dispărut la telefon. Mai rău ca măgaru-n ceaţă, care tot se mai trădează prin ceva, dă un răget prin boscheţi. Nu-l mai găseşte nimeni. Îl ia mama dracului de ţigan fudul. Sau, cine ştie, poate îi protejează pe mafioţi?

* Adrian Năstase: Chombe e speriat de bombe. L-am căutat, dar i-am trimis şi vorbă, să dea o explicaţie, publică, formidabilei porcării de vindere a RODIPET către Mafia Arabă, pe vremea cînd el era prim-ministru şi tăia şi spînzura. De atunci, presa scrisă a început să moară. Dar, pe Bombonel îl doare-n poponel. Să vedeţi

ce-o să-l doară cînd l-oi pune, eu, cu faţa la perete.

* Ilie Sîrbu: răspopitul crede că va fi, veşnic, la Putere. Uită cînd m-a vizitat acasă, în noiembrie 2014, să mă roage să-i dau voturile mele, în turul II, lui ginerică. Atunci, a promis marea cu sarea. Ulterior, n-a respectat nici o promisiune. Pînă şi Nicolae Ceauşescu i-a răspuns la telefon unui student (actualul ziarist Şerban Cionoff), care, în 1968, o căuta pe Zoia. Dar fudulul bănăţean se crede mai important decît Ceauşescu.

* Sorin Oprescu: prost e acela care încearcă să dialogheze cu un hingher, care are 4 Dosare Penale.

Peste 25 de ani, n-o să-şi mai amintească nimeni de ăştia. Dar ei îşi trăiesc, acum, posteritatea. Se uită în oglindă, se umflă-n pene şi se dau mari. Zmeii Zmeilor. Greucenii Greucenilor. N-aveţi, bă, nici o valoare. Ar trebui să ziceţi bogdaproste că sînteţi contemporani cu mine şi că respirăm acelaşi aer. Dacă vă scutur bine, sar din voi puricii unei infatuări ridicole şi vă dezumflaţi, brusc. Pentru mine sînteţi ca şi morţi.

CORNELIU VADIM TUDOR

28 aprilie 2015

COMENTARII DE LA CITITORI