Acum s-a înţeles de ce familia copilului Ionuţ Anghel o ţinea, ca proasta la mormînt: daune de 2,4 milioane de euro

in Lecturi la lumina ceaiului

HINGHERILOR, CÎT TIMP MAI SCĂLDAŢI ROMÂNIA ÎN SÎNGELE CELOR MAI BUNI

PRIETENI AI OMULUI, CÎINII?

 

La cîteva zile după moartea copilului de 4 ani – lăsat nesupravegheat de o bunică alcoolică şi iresponsabilă – am aflat care era scopul tămbălăului imens făcut de părinţii acestuia şi de avocatul Bogdan Bărbuceanu. Era vorba de o sumă imensă: 3.000.000 de euro. Despăgubiri. De la Primăria Generală, de la Primăria Sectorului 2, de la proprietarul acelui teren – de oriunde, numai să fie. Atunci cînd se pretind astfel de daune după un deces, nici o lacrimă nu mai e adevărată. Toate lacrimile au gust de ţuică cu măsline. Ce calcule meschine şi-au făcut aşa-zişii părinţi! De ce n-or fi cerut 4.000.000 de euro, cîte 1.000.000 pentru fiecare an din viaţa acelui copil? Prin urmare, totul se rezumă la bani! Cum or fi echivalat aceşti oameni? Vor suferi mai puţin după ce vor încasa biştarii? Vor face pomeni mai multe? A transforma o tragedie într-o afacere bănoasă e cea mai abjectă degradare umană. De banii ăştia nemunciţi va beneficia şi mă-sa mare, care a stat pe bancă, la taclale, şi a băut bere. Dar dacă ea l-a lăsat nesupravegheat pe micuţ intenţionat, tocmai ca să iasă ceva parale? Am mai scris-o de cîteva ori: acel copil nevinovat a fost sfîşiat NU de cîinii maidanezi, ci de un cîine de luptă, al unui nemernic de la Secţia 7 Poliţie, care cu aşa ceva se ocupă în acea zonă blestemată. După nenorocire, acest individ a luat trupul neînsufleţit al copilului şi l-a transportat în altă parte, pe o movilă cu o înclinaţie de 45 de grade, unde un omuleţ de 4 ani nu putea ajunge singur. Fiind vorba de un poliţist – ca şi în cazul Cioacă – ştergerea urmelor, ascunderea probelor şi încurcarea pistelor n-au fost o problemă.

Atunci, unele posturi de televiziune au dat drumul la glandele isteriei: zi şi noapte s-au scăldat în sîngele cîinilor fără stăpîn. Ţineţi minte ce ţipete de broască strivită de căruţă avea o oarecare Ana Măiţă? „Daţi carne de copii la cîini! Daţi carne de copii la cîini!“ – urla asta, în direct, la România TV. Normal, ea din asemenea şmecherii trăieşte, primind fonduri străine pentru tot felul de „proiecte“. Tot atunci şi-au mai mîncat omenia şi alte „vedete“, care au dovedit că n-au nici inimă, nici creier. Dar, hai să zicem, prin absurd, că varianta iniţială era cea adevărată, iar copilul a fost sfîşiat de maidanezi. Acum ce facem, ucidem toţi cîinii fără stăpîn? Îi ucidem şi pe mecanicii de locomotivă sau şoferii care omoară, din greşeală, un copil? Nu vă daţi seama în ce absurditate ne plasăm?

Clasa politică s-a dovedit a fi o turmă care s-a dus după măgari şi a căzut în prăpastie. A votat, masiv, o Lege pentru uciderea tuturor cîinilor de pe străzi. Dar hingherii de-aia sînt hingheri: fiind stimulaţi „la bucată“, au capturat şi cîini de prin curţile oamenilor sau ale instituţiilor, ba chiar din braţele stăpînilor, omorîndu-i, uneori, chiar pe loc! Bani să iasă! Legea criminală a fost promovată şi susţinută de Traian Băsescu şi Victor Ponta, fiind declarată constituţională de Augustin Zegrean şi de ceilalţi membri ai CCR. În felul acesta, România e singura ţară din lume cu o Constituţie care dă liber la crimă – fiindcă acesta e fondul problemei. Degeaba am iniţiat eu şi Marius Marinescu o contestaţie (semnată de 50 de senatori, în frunte cu C.P. Tăriceanu) – CCR a aruncat-o la coş. Ţin minte că atunci cînd strîngeam semnături, prin telefon, fiind acasă la o altă mare iubitoare de animale, Paula Iacob, am înţeles din comportamentul aiuritor al lui Puiu Haşotti (care ba îşi dădea acordul, ba şi-l retrăgea) că preşedintele de atunci al PNL, Crin Antonescu, le-a dat ordin lacheilor să nu care cumva să semneze! Na, că l-a ajuns blestemul bietelor vieţuitoare. Aşa cum l-a ajuns şi pe Victor Ponta, care avea să piardă alegerile prezidenţiale şi s-ar putea să-şi piardă şi libertatea. Aşa cum l-a ajuns şi pe Traian Băsescu, care e pe punctul să piardă tot. Mai ţineţi minte că şi Elena Udrea se agita să schimbe Legea Marinescu, în sensul de a-i eutanasia pe cîini (adică de a-i măcelări)? Nici ea nu s-ar zice că stă acum pe roze. Numai Sorin Oprescu şi gaşca lui de hingheri – în frunte cu fiul său şi prietenii lui – încă n-au fost bătuţi de Dumnezeu. Măcelarul cu ochii umflaţi de băutură Răzvan Băncescu împarte pumni şi picioare în burtă la iubitorii de animale, mai ales femei, dar pe acest primitiv nu l-a băgat, încă, nimeni în cămaşa de forţă. Fireşte că uciderea, în massă, a cîinilor fără stăpîn e o afacere. Iar un individ fără scrupule, ca acest S. Oprescu, care a stors bani din TOATE lucrările (Naţional Arena, Pasajul Basarab, Renovarea Primăriei Vechi, Renovarea Arcului de Triumf, Pasajul Casa Scînteii, Chiria Primăriei Noi, cele peste 200 de taximetre de Ilfov ş.a.) se pricepe să stoarcă profituri şi din pielea şi oasele sărmanelor patrupede lipsite de apărare. Fiindcă nu li se dă nici o şansă: ele sînt ucise în adăposturi! Acest Oprescu e unicul medic din lume care nu dă viaţă, ci moarte. Cîţi cîini a masacrat pînă acum acest evreu homosexual? 20.000? 50.000? Şi românii tac, spre marea lor ruşine. Acest Dr. Mengele are nu mai puţin de 4 Dosare Penale, pe care nu ştim cine i le muşamalizează. Tare sînt curios cu cîte dosare se va alege şi după dezvăluirile pe care le face după gratii fostul său prim consilier (şi amant), evreul Solomon Wigler. Iar Moni ştie multe. Aşa cum ştie şi un alt amic, Cristel Niţă.

La ora la care scriu aceste rînduri, cîinii sînt omorîţi, pe capete. Le-aţi văzut ochii? Aţi văzut cum te imploră să îi iei acasă? Mai nou, nici măcar bestiala Lege nu e respectată, cîinii fiind ucişi nu după 14 zile, ci imediat. E bine ce-aţi făcut voi, cei care vă pretindeţi oameni responsabili şi cu frică de Dumnezeu, ba chiar vă lăudaţi că aveţi cîini acasă şi îi iubiţi? Şi toată demenţa asta prelungită, pentru ce? Să ceară la Tribunal, cu neruşinare, şi să obţină o familie 2,4 milioane de euro?! Aceasta era miza, acum s-a arătat pricina. Voi, cei care aţi redactat, promovat şi votat mizerabila Lege vă faceţi vinovaţi de prăvălirea României în barbarie. Pentru păcatul vostru colectiv, ne bate Dumnezeu pe toţi. Iar problema cîinilor fără stăpîn e clar că nu s-a rezolvat şi nici nu se va rezolva în acest mod. Imediat cum se eliberează un habitat – se umple la loc, prin aducerea altor cîini, mai ales din mediul rural, sau de pe maidane. Există o singură soluţie civilizată: sterilizarea. Dar voi sînteţi fiare, nu oameni. Eu vă blestem ca specia cîinilor maidanezi să vă supravieţuiască. Iar cei măcelăriţi de voi să vă facă harcea-parcea în lumea de apoi.

CORNELIU VADIM TUDOR

4 iunie 2015

COMENTARII DE LA CITITORI