Adio, Europa! Românii cu paşapoarte, musulmanii, liberi pe continent

in Lecturi la lumina ceaiului

Ani de zile, după 1990, o clasă politică europeană coruptă, ipocrită şi ignorantă de la Paris, Bruxelles, Viena, Amsterdam sau Berlin, născută din socialismul şi stîngismul stalinist, marxist, troţkist şi maoist, de factură „guevara-istă”, ne-a şantajat cu integrarea în Uniunea Europeană. Ne-au primit în organizaţia lor, nu pentru nobilele idealuri de democraţie, libertate, egalitate şi frăţietate europeană, ci că la fiecare în parte le-am dat tot ceea ce au cerut: fabricile, pădurile, petrolul, cărbunele, resursele minerale, aurul şi, mai nou, şi ce ne-a mai rămas: sufletul, adică să devenim cu toţii activişti împotriva Bisericii. Nu pot să uit cum austriecii nu votau integrarea României în UE pînă nu am dat petrolul la OMV şi pădurile la Schweighofer.

După ce le-am dat austriecilor bogăţiile la pachet cu nevasta lui M.R.U. pe ştatele de plată, România a putut să devină membru cu drepturi depline, de la 1 ianuarie 2007. Olandezilor ce trebuie să le mai oferim din averea naţională, ca să fie de acord să intrăm în Schengen? Că în basme cu controlul la frontiere nu mai credem de cînd Rotterdam e fief islamist, cu primar musulman, iar în Franţa sînt 392 de cartiere musulmane de tip ghetou, în care Poliţia nu are curajul să intre. Am făcut toate aceste compromisuri ca ţară pentru un singur lucru: libertatea de circulaţie a românilor pe continent fără paşaport, doar cu buletinul. Dar iată că şi acest drept ne va fi luat, după ce le-am dat politicienilor occidentali absolut tot ceea ce au dorit.

În urma atentatelor de la Paris, care s-au întîmplat din vina Serviciilor Secrete franceze, incompetente şi complice, care nu au luat nici o măsură după „Charlie Hebdo“, deşi au primit o suplimentare substanţială a bugetului, românii vor fi, din nou, umiliţi şi batjocoriţi la porţile Europei: se vor reintroduce paşapoartele, anulîndu-se toate micile victorii ale României în Europa, deşi am dăruit Bruxellesului toate bogăţiile noastre, în dauna Poporului Român. Circulaţia cetăţenilor români în UE s-ar putea face doar cu paşaport, din 2016. La o săptămînă după atentatele de la Paris, statele europene, la presiunea Franţei, au obţinut generalizarea controalelor la frontierele externe ale Uniunii Europene, pe care vor să le facă de netrecut pentru posibilii jihadişti, notează agenţia France Presse. Comisia Europeană va prezenta „pînă la sfîrşitul anului o propunere de reformă a Codului Frontierelor Schengen“, astfel încît să poată fi întreprinse controale sistematice asupra cetăţenilor Uniunii Europene la frontierele externe ale UE, a anunţat ministrul francez de Interne, într-o Conferinţă de Presă alături de comisarul european.

Ce înseamnă asta? Românii, deşi europeni de mii de ani, creştini şi buni cetăţeni, vor trebui să circule, din nou, cu paşaportul în Europa, ca pe vremea comunismului, deşi ne-am plătit toate drepturile, cu vîrf şi îndesat, către elita coruptă de la Bruxelles, Berlin, Amsterdam sau Paris, iar anual, cei circa 1 milion de refugiaţi musulmani vor putea străbate liberi continentul, fără acte, că aşa vor Merkel, Junckers şi Hollande. Românii cu paşaport în propria lor „casă comună europeană“ vor fi cetăţeni de categoria a 2-a în UE, iar islamiştii francezi, belgieni, suedezi, germani sau spanioli, antrenaţi în lupta contra creştinilor în noile „capitale“ musulmane ale Europei: Molenbeek, Saint Denis, Rotterdam, Andaluzia sau NeuKolln, vor circula fără oprelişti, doar cu buletinul, ca europeni nativi din a 3-a generaţie, pe de-a lungul şi de-a latul continentului, umilindu-i, din nou, pe românii care trebuie să-şi ia din nou paşapoarte, ca pe vremea Zidului Berlinului.

Zilele acestea, privind la televizor cum circulă poliţia şi trupele militare în Bruxelles, capitala UE, de parcă erau undeva într-o ţară de dictatură latino-americană, mi-am dat seama de eşecul clasei politice europene, de 25 de ani încoace, o subelită politică născută din organizaţiile de tineret comuniste, neo-marxiste şi troţkiste, în frunte cu Hollande, Merkel, Barroso, Junckers şi Schultz, oameni fără cultură, atei şi ignoranţi în adevăratele probleme ale bătrînului continent. Din cauza acestor stîngişti radicali comunişti, transformaţi în populari, socialişti sau creştini democraţi sub acoperire, Europa a ajuns într-o fundătură ideologică şi politică majoră. Proiectul European vrea să se salveze, oferind, din nou, paşapoarte românilor, europeni din naştere prin cultură şi religie. Atît pot înţelege liderii neomarxişti de la Bruxelles, adepţi ai unei „politici corecte“ împotriva civilizaţiei europene şi favorabilă musulmanizării Europei. De o astfel de Europă ipocrită, ignorantă, atee şi filo-musulmană, românii nu mai au nevoie. Europa impotentă condusă de Bruxelles, după ce ne-a luat bogăţiile şi vrea şi sufletul nostru acum, ne cere să transplantăm, prin cotele de refugiaţi musulmani, cartierele Molenbeek, NeuKolln sau Saint Denis la Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca sau Braşov, să ne transformăm ţara într-o „România-stan“, că aşa vor Merkel, Junckers şi Hollande. De o astfel de confederaţie islamică nu avem nevoie, mai bine le-am transmite, noi, românii: Adio, Europa!

IONUŢ ŢENE

COMENTARII DE LA CITITORI