Adrian Popescu a fost exclus din PRM

in PRM

Saga Partidului România Mare începe să capete conotaţii penale, lupta dintre partid şi luzări urcînd pînă la nivelul Parchetului. În timp ce membrii activi şi legali ai PRM lucrează şi se pregătesc de alegerile ce vor urma, cei fără de nume, fără de coloană şi fără caracter merg cu jalba în proţap pe la legiuitori, minţind şi inducînd în eroare, jurînd fals şi cheltuind banul public pe potenţiale anchete fără fundament. Avînd la îndemînă modul de luptă politic al plîngerilor penale fără fundament real, cei fără de caracter au decis să se ascundă în spatele unor no name-uri, invocînd „înregistrarea unor prejudicii materiale importane”, în condiţiile în care cei de la Obrejia au deja locurile rezervate pentru cei care îşi arogă funcţii de conducere fără nici un fundament legal.

Lăsînd la o parte gluma, nu putem să nu observăm disperarea celor cîţiva excluşi din Partidul România Mare, gestul lor fiind pe măsura capacităţilor lor intelectuale.

Dacă, pe de o parte, nişte farisei încearcă cu disperare să aducă PRM în situaţia PNŢCD, reprezentanţii legali ai partidului au decis că e timpul ca astfel de activităţi extra-politice să fie lăsate în grija avocaţilor, urmînd ca toţi cei care sabotează şi au sabotat activitatea acestei organizaţii să fie excluşi definitiv din rîndurile PRM, ca urmare a încălcărilor grave şi în mod repetat ale statutului Partidului România Mare. Prezenţi în număr covîrşitor la şedinta de Birou Permanent Naţional – BPN, s-a decis cu unanimitate de voturi excluderea din PRM a celui care se autointitulează preşedintele interimar al partidului, Adrian Popescu, precum şi a altor membri, inclusiv a unui consilier local din Borşa, Marius Apostol. Pe lîngă aceştia, BPN a mai luat măsuri disciplinare şi împotriva altora, care se intitulează membrii partidului, dar care prin activitatea desfăşurată aduc grave prejudicii de imagine singurului partid autentic naţionalist românesc. În acelaşi timp, pe lîngă aruncarea balastului, gest poate prea mult timp amînat, conducerea PRM are în vedere demararea pregătirilor pentru alegerile din anii următori. În urmă cu aproape doi ani, prezentă în rîndurile membrilor şi simpatizanţilor PRM, Lidia Vadim Tudor, actualmente vicepreşedinte al partidului, a declarat că „traversarea deşertului a luat sfîrşit”, ea neştiind că cel care zîmbea strîmb de la preziudiu, cu figură de miliţian şi haine ponosite, avea să devină cel mai mare duşman al partidului, un balast care cu greu avea să fie îndepărtat, un personaj cu reale probleme de personalitate.

Iată că acum, după aproape doi ani, odată cu debarasarea pe cale statutară şi legală de cei care sabotează fără încetare revenirea în prim-planul politicii a PRM, putem spune că traversarea deşertului a luat sfîrşit, doar că în faţă se întinde o mare de provocări şi un ocean de muncă asiduă în folosul şi spre binele României.

Peremistul de Veghe

 

PRM nu este de vânzare

 

 

Păreri și opinii