Afirmaţii pentru autovindecare (5)

in Lecturi la lumina ceaiului

Ho’oponopoono – secretul din spatele Legii Atracţiei (4)

 

Fă ce este necesar pentru a simţi că dorinţele tale sînt deja aici.

În timp ce faci tot acest efort de a simţi, şi îl faci aşa cum trebuie (forţare, manipulare) la un nivel conştient, inconştientul tău este în altă parte. Trebuie să ne iubim inconştientul şi să îl rugăm să plece. Acesta este adevăratul înţeles al maximei „iubeşte-ţi duşmanii“.

A fi fericit este scurtătura pentru a ajunge mai rapid acolo unde doreşti.

Obişnuiam să le spun copiilor: „datoria ta este să fii fericit“. Aţi observat că atunci cînd sînteţi fericiţi lucrurile bune „vi se întîmplă“ şi apar într-un mod „miraculos“? Acest lucru este posibil pentru că, atunci cînd sîntem fericiţi, nu gîndim sau nu ne facem griji! În această stare, sîntem deschişi şi flexibili. Încetăm a mai fi un obstacol în propria noastră cale şi permitem venirea lucrurilor corecte şi perfecte pentru noi.

Cînd vă simţiţi bine, atrageţi lucruri bune.

Atunci cînd vă simţiţi rău, atrageţi lucruri rele. Am descoperit că uneori mă pot simţi bine şi încă nu ştiu de ce nu atrag lucruri bune în viaţa mea. Cred că acest lucru poate fi cauzat fie de milioanele de gînduri inconştiente din mintea mea, fie de faptul că cer ceva pe care îl consider „bun“, dar, în realitate, nu este corect pentru mine.

Eşti singurul care îţi poate schimba viaţa.Ai întotdeauna dreptate, dacă spui că poţi, înseamnă că poţi, iar dacă spui că nu poţi, înseamnă că nu poţi. Universul ascultă întotdeauna. Cere şi vei primi. Dumnezeu te aşteaptă să faci primul pas. („Metoda“, citat din dr. Joe Vitale)

Să fim sinceri, te-ai gîndit vreodată la toate căile spirituale, la toate tehnicile alternative de vindecare, la tot ceea ce ai studiat, ai vizualizat, ai practicat, ai împărtăşit, toate doctrinele pe care le-ai predicat, diferitele tehnici de concentrare asupra unei ţinte? Toate acestea funcţionează aşa cum te-ai fi aşteptat, îţi aduc satisfacţie de fiecare dată, fără excepţie? Cu siguranţă, nu. Te-ai întrebat vreodată de ce? Pentru că sînt nişte jucării ale minţii. Jucării care îţi dau iluzia că tu deţii cîrma, că poţi gîndi şi acţiona independent. Dar adevărul este că nu tu deţii cîrma. Adevăratele miracole se întîmplă atunci cînd dai la o parte aceste jucării, toate instrumentele minţii, şi îţi pui încrederea în ceea ce nu face parte din haosul mental care există în tine. Caută legătura cu Divinitatea. Dar cum să găseşti această legătură? Prin acest sistem numit Ho’oponopono, o poţi face. În limba nativilor Hawaieni, Ho’oponopono înseamnă „a îndrepta“ sau „a rectifica o eroare“. Ho’oponopono tradiţional face parte din sistemul Huna. Acesta din urmă este numele pe care antreprenorul/cercetătorul american Max Freedom Long l-a dat acestei variante de „spiritism“ practicat de nativii Hawaieni. Ho’oponopono despre care scriem acum este complet diferit de cel de tip Huna.

(va urma)

www.zerolimits.info

COMENTARII DE LA CITITORI