Aforisme din volumul „Îngerul rănit“, de Corneliu Vadim Tudor

in Lecturi la lumina ceaiului

 

Ştiţi ce face ca moartea să fie ceva mai suportabilă? Curiozitatea…
* * *
Veniţi să mă vedeţi cum mor!
Meci mare, dar îl pierd la scor…

UNII DINTRE CEI ACIUAŢI LA SEDIUL CENTRAL
AL PARTIDULUI NU SÎNT INTERESAŢI DE SUSŢINEREA P.R.M.

Stimaţi colegi ai Biroului Permanent,

De cînd sînt în staff-ul PRM şi, pînă azi, nu
mi-am reconsiderat poziţia în structurile centrale ale partidului. PRM mi-a oferit tot ce ţine de biografia mea din ultimii 15 ani şi-i sînt recunoscător lui Vadim Tudor pentru oportunităţile oferite, dar şi pentru prietenia şi încrederea sa.
Nereuşitele politice la ultimele alegeri pentru Parlamentul European şi Parlamentul României au produs, pe lîngă alte nedreptăţi, dezertarea unora din PRM şi neimplicarea altora în susţinerea cheltuielilor administrative de la sediul central al partidului.
Pe fondul acesta de insatisfacţii, au apărut acei profitorii ai amabilităţii şi relaţiilor preşedintelui şi, nicidecum, oameni interesaţi de susţinerea şi promovarea PRM.
Din respect pentru preşedinte, pentru oamenii dedicaţi PRM, ca secretar general al PRM, doresc să mă implic administrativ şi organizatoric, astfel încît cel de-al 6-lea Congres al PRM să fie un EVENIMENT de UNITATE, CORECTITUDINE şi REVIRIMENT.
În şedinţa din 26 septembrie 2015, am asistat, din păcate, la o complicitate ieftină, pusă la cale de cîţiva membri ai Biroului Permanent. Pe aceştia nu-i interesează UNITATEA. Ei continuă să conteste Statutul partidului şi, totodată, promovează oportunismul şi haosul, chestiuni de care EU sînt străin şi nu vreau să le devin martor.
Pe aceste considerente, dacă în şedinţa Biroului Permanent din 10 octombrie 2015 nu se vor elimina veleitarii, mă retrag din funcţia de secretar general al PRM şi din Biroul Permanent, dar nu voi abandona, pînă la viitorul Congres, funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene Braşov, pe care mi-au încredinţat-o membrii de partid braşoveni. Cu toată consideraţia,
Cristian Stănescu
Bucuresti, 28 septembrie 2015

COMENTARII DE LA CITITORI