Alarmă de Gradul Zero

in Lecturi la lumina ceaiului

ALEGERILE DE LA 25 MAI VOR FI O MASCARADĂ CRIMINALĂ – MANDATELE PENTRU PARLAMENTUL EUROPEAN S-AU ŞI TRANŞAT, CA LA MĂCELĂRIE!

Cu puţin timp înaintea scrutinului din 25 mai, prin sondajele de opinie publicate de diverse aşa-zise institute de sondare, la indicaţiile americanilor, Traian Băsescu şi Victor Ponta au stabilit tranşarea celor 32 de mandate din Parlamentul European ce revin României. Astfel, conform socotelilor, dacă mecanismul fraudei şi manipulării nu va fi defectat, vor accede în forul legislativ de la Bruxelles PSD şi compania – 16 mandate, PNL – 7 mandate, PDL – 4 mandate, PMP – 3 mandate, UDMR – 2 mandate. Conform unor surse bine informate, singura chestiune rămasă, deocamdată, în suspensie este aceea dacă „independentul” Mircea Diaconu, susţinut de Victor Ponta, care îi va pune la dispoziţie întreaga structură teritorială a PSD, pentru a-l ajuta, va lua de la liberali un mandat. Probabilitatea ca acesta să fie rezultatul final este susţinută şi de anumite informaţii ce ne-au parvenit din cadrul Serviciilor Secrete.

Concret, sursele noastre spun că PSD şi PDL au efectuat, la sfîrşitul săptămînii trecute, mai precis sîmbătă, 17 mai, o simulare a zilei votului, proces în care au făcut şi socoteala buletinelor ce ar urma să se centralizeze duminica viitoare, în baza informaţiilor venite de la structurile din teritoriu, în sistem piramidal. Adică, trimişii politici de la fiecare secţie de votare au raportat voturile pe care se bazează, în aria pe care o reprezintă, către responsabilii locali, iar aceştia, la rîndul lor, către responsabilii cu campania pe judeţ, ei raportînd, pentru centralizarea generală la nivel naţional. În acest context, sursele noastre spun că sîmbătă seara, 17 mai, în jurul orelor 21, la biroul de coordonare naţională a campaniei electorale al PDL erau centralizate aproximativ 540.000 de voturi, ceea ce la o medie de prezenţă de vot de 30% îi face pe pedelişti să fie încrezători că vor lua în jur de 11%, care la recalculare vor deveni aproximativ 13,5%, ceea ce le-ar da dreptul la 4 mandate.

Tot sîmbătă, 17 mai, pe o structură similară de organizare, în jurul orelor 23, dar la PSD, la biroul de coordonare aflat în responsabilitatea lui Liviu Dragnea, PSD-ul, împreună cu UNPR-ul şi PC-ul aveau centralizate, din raportări, aproximativ 1.900.000 de voturi, ceea ce, la aceeaşi medie de prezenţă la vot de 30%, ar însemna că haita lui Victor Ponta va lua 39%, scor care, la recalculare, se va transforma în 46%, ceea ce le va permite acapararea a 16 mandate. Sursele noastre spun că la simularea paralelă făcută pentru Mircea Diaconu, rezultatul obţinut ar fi de 165.000 de voturi, adică un chinuit 3,5%. La aflarea rezultatelor, Dragnea a cerut structurilor din teritoriu încă 50.000 de voturi pentru Diaconu, ideea fiind aceea ca, în cazul unei prezenţe la vot mai mari de 30%, mandatul acestuia să fie securizat. Precizăm că aceste tablouri nu reflectă în nici un caz realitatea votului ce ar urma să fie exprimat de populaţie în 25 mai, ci reprezintă rezultatul obţinut în urma manevrelor de manipulare, intoxicare şi fraudare pe care partidele le pun la cale, inclusiv prin folosirea celor aproximativ 1.000.000 de electori fictivi aflaţi pe listele electorale permanente şi despre care atît Traian Băsescu, cît şi Victor Ponta refuză să vorbească.

COMENTARII DE LA CITITORI