ALBĂ CA SALIVA ŞI CEI ŞAPTE PITICI…

in Lecturi la lumina ceaiului

 

Pe cine ar scuipa românii pe stradă

 

* Oana Zăvoranu e scuipată şi înjurată non-stop, 24 de ore din 24. Şi-a făcut-o cu mîna ei de satanistă.

* Traian Băsescu, fără îndoială. Individul a fost scuipat şi pe vremea cînd era preşedinte, care-i problema? În mod sigur, acest răufăcător nu va avea o viaţă uşoară, fiindcă prea a călcat pe cadavre, prea a nenorocit mulţi oameni. Dacă beţivanul ăsta incurabil va face greşeala să alerge, din nou, după o baie de mulţime, se va alege cu o baie de scuipaţi. Asta, în cel mai bun caz, fiindcă e foarte posibil să fie bătut măr. Iar el ştie asta, de-aia se agită, pozează în victimă şi se izolează de ochii curioşilor. Degeaba, tot nu scapă.

* Klaus Iohannis, fiindcă ocupă, prin fraudă, funcţia de şef al Statului. N-are ce căuta acolo, e total nepregătit şi, ca să fiu sincer pînă la capăt, e slab de minte. Degeaba îl umflă cu pompa nişte puşlamale cu foamea-n gît, ca Bogdan Teodorescu şi Marius Pieleanu, sau Mădălin Voicu (la Antena 3) – Slănină Vodă va rămîne ca o pagină ruşinoasă în analele acestei ţări. „Eşti pedepsit atunci cînd te încăpăţînezi să ocupi locul cuvenit altuia“ – zicea un om de spirit.

* Vasile Blaga, care are o figură din ce în ce mai sub-umană, de-a dreptul porcină, nu mai încape pe micul ecran. Cît poate să bea vameşul ăsta – mai ales palincă de 60 de grade – nu se poate povesti. Implicat în cele mai murdare afaceri din ultimii 10 ani, cu şpăgi considerabile: EADS, MICROSOFT, Răpirea din Bagdad, Achiziţiile pentru MAI etc.

* Sorin Oprescu: scoate bani şi din piatră seacă. Din pricina asta tot întîrzie şi amînă el finalizarea unor lucrări: pentru a mări devizul. Gurile rele spun că Marele Clăpăug ar fi furat, prin interpuşi, cîte 100.000.000 de euro de la Pasajul Basarab şi de la Stadionul Naţional Arena. Pînă şi de la lucrările din zona Piaţa Scînteii „ciupeşte“ cîte ceva. Să mai pomenesc de renovarea vechii clădiri a Primăriei Capitalei, sau de Arcul de Triumf? Toţi şoferii de taxi din Bucureşti îl înjură, acuzîndu-l că el şi fi-su au vreo 200 de maşini (sau licenţe) de Ilfov, cu care au invadat piaţa, cîştigînd fraudulos. Dar, bucureştenii l-ar umple bucuroşi de flegme pe acest posedat de draci şi pentru uciderea, cu sînge rece, a peste 20.000 de cîini în Capitală. Ăsta e primul medic din lume care, în loc să dea viaţă, dă moarte. Eu prevăd că acest nemernic nu va muri în patul lui. Cine şi de ce muşamalizează cele 4 Dosare Penale ale lui?

* Gigi Becali – lăcomia lui animalică a ucis echipa de fotbal Steaua Bucureşti. Am greşit că l-am scos din puşcărie.

* Cozmin Guşă – a mai fost fugărit el, nu-i vorbă, de mulţimea înfuriată, în zona Teatrului Naţional. Acest estropiat, care se dă „analist politic“ (?!), a mers, pînă acum, ca pişatul boului, de pe stînga pe dreapta: i-a slugărit ba pe Adrian Năstase, ba pe Dan Voiculescu, ba pe Traian Băsescu, ba pe Virgil Asztaloş Măgureanu. Şi prost, şi fudul, numitul Guşă a nenorocit postul Realitatea TV, care n-are cum să revină la viaţă.

* Gh. Funar – mai trebuie să explic de ce l-ar scuipa lumea? L-a şi scuipat, nu demult, într-o piaţă din Cluj. Şarpele Funar e cea mai sinistră creatură din politica românească. De 2 ani se tot screme să fure un partid care îl luase de la pensie şi-l făcuse ditamai senatorul, căpătuind-o şi pe sorcova de nevastă-sa cu funcţia de consilier la Curtea de Conturi. Soi rău de om, viclean şi pizmaş, Şarpele Funar se agaţă, cu disperare, de roba unor judecători, doar-doar va păcăli pe cineva că procesul încă se judecă şi că el, şi numai el e preşedintele PRM. Individul e complet dement – dar nu singur, fiindcă îi ţin isonul alcoolicii Angela Bălan şi Ion Bîldea.

Pînă îi bate Dumnezeu pe ăştia, ei pot fi scuipaţi pe stradă. Nu e frumos, dar e sănătos. Dacă am putea să-i strîngem la un loc, într-un garaj, sau la o baie turcească, i-am scuipa simultan. Ce spectacol televizat! „Minutul de Aur“ va fi mare cît un lingou.

CORNELIU VADIM TUDOR

4 mai 2015

COMENTARII DE LA CITITORI