Alegerile penalilor! – hienele nu fug de lîngă pradă – (2)

in Război corupției

Hienele lui Băsescu şi ale celorlalţi lideri ai partidelor care s-au succedat la putere nu fug de lîngă pradă (avuţia naţională) şi cu orice mijloace vor să fie alese sau realese în continuare. Aşa se explică împărţirea băsiştilor în mai multe tabere, grupuri politice, mişcări populare sau ASB, ASR, alianţe ruşinoase făcute după alegeri de partidul lui Băsescu, PMP, cu PSD şi PNL în judeţe, cum ar fi Caraş Severin, Suceava, Ilfov, Constanţa, Teleorman etc. Toţi muncesc în prezent din greu, pe tot cuprinsul ţării, să-şi asigure majoritatea în Consiliile Judeţene, pentru a-şi „devora prada” (banii publici), cu scopul de a transfera banii în off-shor-uri, direct sau prin intermediari, şi a lichida definitiv Poporul Român. Toate acestea sînt posibile pentru că au spatele asigurat de unii dintre procurorii şi judecătorii penali, avocaţi şi Servicii Secrete create de însuşi „căpitanul” pentru a-i proteja şi a le asigura trecutul, prezentul şi viitorul. Cu tupeul lor binecunoscut, majoritatea liderilor politici, a parlamentarilor şi a grupurilor lor de interese, în care se regăsesc interlopi, lideri ai instituţiilor de stat (vitale funcţionării statului de drept), hienele continuă să acceadă la pradă, chiar şi din puşcării sau în libertate, cu dosare penale grave şi cu un picior în „Beciul Domnesc”.
Trebuie să menţionăm că, şi la aceste alegeri, care s-au desfăşurat în condiţii normale, după spusele preşedintelui ţării şi ale unor instituţii de stat, au fost în unele oraşe mai multe voturi decît votanţi, în altele procente de pînă la 200% sînt contestate ca frauduloase (exemplu sectorul 1 Bucureşti); sînt suspiciuni cu listele, sînt mulţi penali cîştigători şi, nu în ultimul rînd, se contestă organizarea acestora într-un singur tur. De asemenea, credem că participarea la vot este necorespunzătoare, iar cei care au fost aleşi nu sînt reprezentativi la nivelul sectoarelor din Bucureşti sau a primăriilor din ţară la care au participat.
Totul este murdar în viaţa publică şi politică a României, încă din 1990, imediat după Revoluţia din 1989, cînd a început democraţia originală şi formarea aşa-zisului Stat de Drept, sub conducerea FSN-ului şi, ulterior, a partidelor care au pus mîna pe putere prin oameni mediocri, incompetenţi, prin semnături false ale membrilor lor, pomeni electorale, alegeri cu bani, sondaje false şi voturi trucate, cu moguli, infractori şi o mare parte din presă obedientă intereselor acestora etc. Astfel, s-a ajuns la jefuirea economiei naţionale, înstrăinarea patrimoniului românesc, sărăcie şi corupţie generalizată, înfometare, aducerea întregului popor la limitele existenţei biologice, iar a plasării ţării pe ultimul loc în Europa din toate punctele de vedere.
Imagini deprimante pentru popor au fost prezentate în toată mass-media cu politicieni la coadă la DNA, care compromit şi fac de rîs România. Aceşti infractori, după ce au aprobat şi legiferat un nou Cod penal, văzîndu-se încătuşaţi de propriile lor fărădelegi, încearcă acum, prin interpuşii lor care se regăsesc în Uniunea Naţională a Judecătorilor din România, să scoată abuzul în serviciu ca infracţiune din Codul penal, pentru a scăpa nu mai puţin de 2.200 de puşcăriabili, care s-au înfruptat din munca Poporului Român, furînd nu mai puţin de 620 milioane euro dovediţi prin documente de către DNA. Sumele reale sînt exorbitante şi vor ieşi la iveală, evident, după ce instituţiile statului îşi vor face în totalitate datoria, prin investigaţiile, soluţiile, concluziile finale şi deciziile definitive din dosarele acestora. Ca o concluzie, asistăm la o „tragi-comedie naţională”, al cărei regizor nu ne este prezentat, iar poporul este îndreptăţit să-l cunoască. Nu-i aşa?
FSCR, luînd în consideraţie cele de mai sus şi multe altele cunoscute de noi toţi, crede în Instituţiile statului, în justiţie, în general, şi le cere să acţioneze în spiritul legilor, al Constituţiei României, al bunului-simţ şi al moralei umane, care trebuie să caracterizeze mai ales pe aleşi. De asemenea, solicită acestor instituţii să analizeze cu celeritate posibilitatea anulării mandatelor aleşilor cu probleme, dosare penale etc. şi chiar ţinînd cont că penalii candidaţi sînt foarte mulţi, anularea acestor alegeri, care nu reprezintă un popor membru a Uniunii Europene şi al structurilor NATO. Chiar dacă nu ne place, menţinerea aceluiaşi guvern tehnocrat pentru încă 6 luni, pînă la clarificarea tuturor cazurilor penale, dosarelor membrilor partidelor de la putere şi a candidaţilor, se impune şi poate să ne conducă spre o democraţie autentică, alegeri democratice şi salvarea poporului şi a ţării din impasul în care se găsesc.
Dragi români, alungaţi prin forţa gîndului, a dreptăţii, a curajului de vajnici apărători ai neamului şi valorilor naţionale hienele băsiste şi ale celorlalte partide din jurul bogăţiilor naţionale care au mai rămas, să nu-i mai lăsăm să ne jefuiască, să atenteze la securitatea, integritatea şi identitatea Poporului Român!
Iată ce spunea poetul naţional, Mihai Eminescu, în „Împărat şi proletar”, de o actualitate zdrobitoare:
„Zdrobiţi orînduirea cea crudă şi nedreaptă,
Ce lumea o împarte în mizeri şi bogaţi!
Atunci cînd după moarte răsplată nu v-aşteaptă,
Faceţi ca-n astă lume să aibă parte dreaptă,
Egală fiecare, şi să trăim ca fraţi!”
Sfîrşit
Dipl. ec. Petre Răcănel,
preşedinte – Federaţia Societatea Civilă Românească

COMENTARII DE LA CITITORI