Alianţa BINE va reprezenta România la Eurovision

in Umor "politicianist"

Proaspăt înfiinţată, Alianţa celor trei mari tenori ai politicii naţionaliste româneşti, Bogdan Dimingo, Tudor Iocceli şi Adrian Panarioti, îşi exprimă intenţia de a participa cu şanse mari la Eurovisionul din acest an, şi nu numai.

„Ne-am străduit şi am reuşit să ne compromitem în România, nu am izbutit să-i păcălim pe români că sîntem naţionalişti, aşa că vom încerca să ne afirmăm în Europa“, a declarat Bogdan Dimingo, fost politician de mîna a doua prin Parlamentul României, actualmente liber de contract şi vocalist principal în cadrul Alianţei.

„Politica nu este de noi, în ultimul an am reuşit să distrugem cam tot ceea ce însemna conceptul de naţionalism în România. Am compromis pînă şi PRM, care mai oferea românilor o speranţă. Era timpul să ne apucăm de ceva pe măsura calităţilor noastre native”, a adăugat Adrian Panarioti, băsistul, rectificăm, basistul formaţiei.

În perioada următoare, Alianţa BINE va înregistra melodia „Ciobănaş cu 300 de oi“, remixată de DJ Gigi, cu care se va prezenta la importantul concurs european.

Intenţia Alianţei este de a compromite total naţionalismul românesc la nivel internaţional, astfel încît actualele formaţiuni care domină, de 27 de ani, scena românească să rămînă, în continuare, în fruntea celor mai nocive experimente pe care Poporul Român le-a suferit de-a lungul existenţei sale.

D.A.

Traian Băsescu se predă

Păreri și opinii