AM LUAT JOCUL PE CONT PROPRIU. MIŞCAREA NAŢIONALISTĂ NU VA PIERI!

in Lecturi la lumina ceaiului

E clar că stăpînii americani ai închisorii CIA care este România vor să distrugă PRM

 

 

Prigoana dezlănţuită împotriva mea şi a Partidului România Mare s-a radicalizat în anul 2005. Atunci s-a declanşat scandalul închisorilor CIA din Europa, inclusiv din România. Beneficiind de informaţii de primă mărime, am aflat rapid care era adevărul. Şi n-am ezitat să-l fac public, cu date concrete. Unii m-au făcut nebun, pentru că asta-i ţara în care trăim: dacă spui, cu 24 de ore înaintea altora, un adevăr, treci drept nebun timp de 24 de ore. Ştiam ce risc mi-am asumat. Mă luptam cu imperiul răului. Sincer să fiu, nu credeam în dezvăluirile despre terorizarea altor ţări de către yankei. Am zis că sînt poveşti. Şi totuşi… După cele întîmplate în România m-am convins că yankeii sînt capabili de crime – oriunde, oricum şi oricînd. Le-ai stat în cale? Te-ai opus planurilor lor? Eşti terminat! În anul 2000 m-au împiedicat să devin preşedintele României. În anul 2004 – m-au furat cu o etapă mai înainte, ca să nu mai intru în finală. Ei, bine, în 2008, un partid care avusese nu mai puţin de 121 de senatori şi deputaţi n-a mai trecut pragul de 5% (?!) şi a rămas pe dinafară. În anul 2012 – la fel. Şi tot aşa. Dacă vom sta la mîna acestor torţionari, partidul va muri.

Nu mai sîntem lăsaţi să ne apropiem nici de Parlamentul României, nici de Parlamentul Europei. Sîntem prea puternici. Nu putem fi controlaţi. Nici şantajaţi. Aceşti indivizi tratează Poporul Român ca pe nişte posibili 20.000.000 de Teo Peteri. Victime colaterale, pe altarul unor strategii criminale. De aproape 70 de ani, America este condusă de o fantomă paranoică: McCarthy.

Peste tot ea vede extremişti, comunişti, fascişti. Ea pune etichete. Pune ştampile. Excomunică. Dă note la purtare. Zice cine e frecventabil şi cine nu e frecventabil. De unde a învăţat America intoleranţa asta? De la stăpînii ei. Pentru că, vorba aia: orice naş îşi are naşul. Iar aceşti stăpîni sînt evreii. Uitaţi-vă pe genericele filmelor americane: peste 70% din nume sînt evreieşti. Aşa ceva l-a revoltat şi pe marele actor Marlon Brando. Este limpede că America e o colonie a Israelului. Parcă văd un pechinez trăgînd de lesă un elefant. Dar ce vină avem noi, românii? De ce nu sînt alegerile libere în ţara asta? De ce ni se împuie capul cu democraţia şi drepturile omului? Peste tot în Europa acestor vremuri de criză, partidele naţionaliste şi justiţiare cresc la cote de neimaginat. Numai în România, PRM e ţinut sub capac. De către Ambasada SUA, prin mijlocirea slugilor dîmboviţene. Şi astfel se face că Parlamentul de azi e plin de maimuţe aplaudace. Nici măcar un singur senator sau deputat cu şira spinării n-a fost lăsat să intre, ca nu care cumva să le strice cheful stăpînilor. Mai ţineţi minte cu cît aplomb negau existenţa închisorilor CIA Norica Nicolai şi Teodor Meleşcanu? Ei, bine, ei au fost răsplătiţi pentru minciună şi complicitate: N.N. e parlamentar european, de două mandate, iar T.M. a fost director SIE şi ministru de Externe. În vreme ce singurul om politic care a avut curajul de a denunţa tortura pe teritoriul României, adică subsemnatul, a fost vînat şi eliminat de peste tot. E o simplă coincidenţă? Haida-de! Aşadar, am luat jocul pe cont propriu. Vor vedea duşmanii Neamului Românesc ce forţă are PRM. Tare mi-e teamă că numai izbucnirea unui război mai poate scăpa Mioriţa de jugul de lipitori…

CORNELIU VADIM TUDOR

11 decembrie 2014

COMENTARII DE LA CITITORI