Am rupt orice legătură cu Antenele furajate, cu „bani negri“, din şantaj, de mafiotul Dan Voiculescu

in Lecturi la lumina ceaiului

 

 

Comunicat de Presă

Am luat această decizie ca urmare a insultelor şi minciunilor incalificabile, proferate, de mai multe ori, de numitul Dan Capatos. Înţeleg că individul respectiv stă rău cu nervii (înghite pumni de Xanax), dar nu înţeleg de ce conducerea Trustului Intact tolerează vomismentele lui de om bolnav. Nu are rost să intru în amănunte, lumea îl ştie ca pe-un cal breaz pe acest specimen sinistru, care e capabil de orice mîrşăvie pentru un nenorocit de rating. De cîţiva ani, grecoteiul fără caracter, crescut la şcoala vidanjelor ,,Libertatea“ şi „Evenimentul Zilei“, s-a înhăitat cu o golancă nenorocită, pe nume Oana Zăvoranu, cu care are contract (?!). Întrebarea care se pune este: Dan Capatos are contract şi cu cel cu care satanista are, şi ea, un contract, adică Diavolul? Eu am publicat mai multe File din Dosarul Vrăjitoarelor, din care se vede, limpede, cum această dementă îl imploră pe Satana s-o omoare pe mama ei. E un caz unic, fără precedent în Istoria României! Pînă la urmă, practicile de „magie neagră“ ale vrăjitoarelor, plătite cu sute de mii de euro, au dat rezultat: biata femeie a murit! În loc s-o trateze pe descreierată ca pe-o ciumată, Dan Capatos o ţine şi mai aproape, o apără, îi pune la zid pe cei care au îndrăznit să-i spună că a luat-o razna. Ce m-a deranjat cel mai mult? Atacurile murdare care s-au dat la Antena 1, marţi, 21 aprilie, împotriva mea. Şi asta, după ce, cu cîteva ore înainte, micul fanariot îmi dăduse un SMS, prin care mă ruga să vin la emisiunea lui, fiindcă Oana Zăvoranu vrea să se împace cu mine. Am refuzat, cu scîrbă. Nu putem trăi ca porcii.

1) Acest aşa-zis ziarist a pretins că eu i-am cerut să intervină pe lîngă unii oameni de afaceri, care să-mi dea bani (?!). În realitate, eu i-am cerut să identifice nişte posibili cumpărători ai bogatei mele colecţii de documente istorice, culturale, muzeale. Colecţie pe care am expus-o, de altfel, şi la alte posturi: Pro TV, România TV etc. Să aibă prăpăditul ăsta de Capatos atîţia ani cîţi bani i-am cerut eu! De altfel, eu am participat la zeci, poate sute de emisiuni ale Antenelor, unde am făcut ratinguri uriaşe (odată, la emisiunea lui Dan Negru, am avut un „Minut de Aur“ de 20 de puncte) – am cerut, vreodată, vreo plată, cum cer alţi invitaţi? Eu nu primesc „bani negri“ de la Dan Voiculescu, care, de altfel, din pricina asta zace în puşcărie. Constat că „vînătoarea de oameni“ e o boală lungă şi grea a focarului de infecţie lăsat în urma lui de Varan. Şi mai îmi era milă de el…

2) Maimuţa turbată Oana Zăvoranu a lătrat, marţi noaptea, că eu aş trăi cu o avocată. E o minciună ordinară, care poate fi demontată foarte uşor. Eu trăiesc între oameni, mă văd cu ei, am avut mai multe procese – care-i problema? Minciuna e la fel de scelerată ca şi fabulaţiile curvei de ţigani că eu aş fi vrut s-o violez, închizînd, cu cheia, uşa cabinetului meu de vicepreşedinte al Senatului (?!). Asta e o idee fixă a vagaboandei, care, după ce a trecut de 40 de ani şi şi-a făcut numeroase operaţii estetice, trăieşte în iluzia că o tot violează cineva – aşa a minţit şi în privinţa unui administrator de imobil. Cine se uită în gura de canal a acestei scorpii e mai nebun ca ea. Îţi trebuie multă neruşinare ca, după ce ai debutat în viaţa de prostituată, la vîrsta de 14 ani, fiind plasată la clienţi de interlopul Fane Cîrlig, să inventezi asemenea poveşti bolnave.

3) Infama creatură a mai pretins că, în preajma Crăciunului, eu i-aş fi făcut o vizită mamei sale, tot pentru bani. Ce să comentezi la asemenea aberaţie? Habar n-am unde a locuit biata femeie.

Aş putea să dau numeroase exemple. Dar mă opresc aici. A devenit evident, pentru toată lumea, că avem de-a face cu o fiinţă profund bolnavă: „diagnosticul este între paranoia şi schizofrenie“ – îmi spunea un academician. Cu manifestări violente, dacă stăm să ne gîndim cum i-a asmuţit rapandula pe body-guarzi, pentru a-i stîlci în bătaie şi a-i orbi cu sprayuri lacrimogene pe nişte bătrîni, duminică. Conform Legii, paraşuta agresivă ar fi trebuit băgată, imediat, în cămaşă de forţă. Încă nu-i timpul pierdut.

Problema nu e a ei – ea aşa a trăit toată viaţa, în mocirla scandalului. Problema e a unei instituţii mass-media, care se pune la mintea ei, o protejează şi se năpusteşte asupra unor oameni care au îndrăznit să respingă manifestările ei sataniste. Ce credit moral mai are Antena 1? S-a sinucis, în direct şi la oră de vîrf!

Iată cîteva dintre motivele care m-au determinat să refuz orice invitaţie a Antenelor. Românii au o vorbă: „Te bagi în troacă, te mănîncă porcii“. Păcat de munca unor oameni de valoare, care e tîrîtă la canal de cuplul comic-fantezist (satanist) Dan Capatos – Oana Zăvoranu. Dacă acest grec fără Dumnezeu va continua să verse lături în direcţia mea, am să mă văd nevoit să mă leg, şi eu, de familia lui, de sursele de bani, de legăturile bolnăvicioase de la cocina sa „Un show păcătos“. Nu cred că le-ar fi bine acestor hingheri de presă dacă aş face plîngeri la ANAF, cu privire la „banii negri“ şi la „parandărătul“ de la „Un show căcăcios“. De pildă, de ce nu s-au înregistrat, conform Legii, cele peste 40.000 de euro plătiţi scandalagioaicei pentru exclusivitatea (?!) înmormîntării şi apariţiile ei ulterioare? Ce servicii îi tot face acest Capatos lui Sorin Oprescu, care i-a angajat nevasta la Direcţia Generală a Cimitirelor? Şi cît a cîştigat soţia lui, Monica, în urma colaborării cu Nelu Iordache? Şi cît contribuie emisiunea la prostituţia, pe bani, a unor „vedete“ care se fîţîie-n fundul gol pe acolo? Dar el, lupul moralist de azi, cu ce se ocupa la începutul anilor ’90 – nu cumva făcea bişniţă cu blugi aduşi din Turcia? Şi de unde are, acum, atîta bănet, să-şi facă vacanţele ba în America, ba în Malta etc.? Deocamdată, mă opresc aici. Habar n-are fomistul ăsta analfabet cîtă lume îl urăşte şi abia aşteaptă să-l dea în gît. Îşi va muşca mîinile.

Corneliu Vadim Tudor

22 aprilie 2015

COMENTARII DE LA CITITORI