AMERICA NEOCONSERVATOARE ŞI GERMANIA REVANŞARDĂ VOR SĂ TÎRASCĂ ROMÂNIA ÎN RĂZBOIUL CONTRA RUSIEI!

in Lecturi la lumina ceaiului

Iată motivul pentru care stăpînii yankei l-au impus pe robotul Klaus Iohannis ca preşedinte (deşi, în finală, a avut numai 28%):

 

AMERICA NEOCONSERVATOARE ŞI

GERMANIA REVANŞARDĂ VOR SĂ TÎRASCĂ ROMÂNIA ÎN RĂZBOIUL CONTRA RUSIEI!

 

Acum s-a ridicat ceaţa. Am înţeles ce s-a întîmplat. Publicaţia noastră a fost singura care a făcut legătura între alegerile pentru Preşedinţia României şi alegerile pentru Senatul SUA – ambele desfăşurate la 4 noiembrie 2014. În America, aşa cum se ştie, au triumfat ulii războiului. Care sînt puşi pe rele: vor război cu orice preţ! Iar România e un cap de pod foarte important în strategia lor. Dar americanii nu lasă nimic la voia întîmplării. Nu puteau risca să intre într-o asemenea aventură cu un preşedinte nesigur. Nu vorbesc de mine, fiindcă eu sînt, demult, pe „lista neagră“ a acestor veritabili terorişti. Vorbesc de ceilalţi doi prezidenţiabili, cu şanse reale. Am să încep cu Crin Antonescu, candidat al USL, alianţa artificială dintre social-democraţi şi liberali. Adică dintre struţ şi cămilă, vorba lui Dimitrie Cantemir. În februarie, acesta a vizitat America. El spera să capteze bunăvoinţa yankeilor. Dar, surpriză! Într-o convorbire cu un director adjunct al CIA, Crin Antonescu a fost, efectiv, ameninţat şi şantajat – dacă nu se va retrage din toate funcţiile, va fi distrus! Am publicat, de altfel, o Notă cu acest subiect, în ziarul „Tricolorul“, nr. din 17 februarie 2014: „Retragerea lui Crin Antonescu din cursa prezidenţială nu este determinată de interese de partid, aşa cum se tot afirmă de cîteva zile. Conform unor surse din Serviciile Secrete, această hotărîre i-a fost sugerată lui Crin Antonescu de către unul dintre asistenţii directorului CIA.

În ultima sa vizită în SUA, ce a avut loc în plină campanie electorală pentru europarlamentare, Cartoforul s-a întîlnit, în secret, cu unul dintre asistenţii directorului CIA, cu care s-a întreţinut mai bine de o jumătate de oră, într-un apartament al Hotelului Palomar, din Washington. Discuţia dintre cei doi a fost intermediată de un român de origine evreiască, stabilit în SUA, care a şi tradus. La această întîlnire, americanul i-a cerut să se retragă din cursa prezidenţială şi de la preşedinţia partidului, promiţîndu-i, în schimb, că, la începutul anului 2015, va fi numit raportor NATO. Mai mult, americanul i-a explicat că, în cazul în care se decide să facă altfel, în cel mai scurt timp va fi terminat politic, prin aruncarea în presă a unor documente, informaţii şi filmări compromiţătoare. Sursele noastre nu ştiu despre ce probe ar fi vorba, dar se pare că ele sînt destul de importante, de vreme ce soţul Adinei Vălean a executat, întocmai, ordinele primite la Washington“.

Aşa se explică de ce, hodoronc-tronc, din senin, C.A. a renunţat la funcţia de preşedinte al Senatului şi la cea de preşedinte al PNL, abandonînd şi poziţia de candidat la Preşedinţia României. De ce? Pentru a-i lăsa culoar liber unui obscur out-sider din Sibiu! Individ care făcea parte din planul americanilor, fiind extrem de uşor de controlat şi manevrat. El nu e nici măcar un yes-man, ci un robot, căruia îi pîlpîie cîte o luminiţă, de la caz la caz, ba verde, ba roşie.

Am să mă refer acum şi la Victor Ponta. El a repetat povestea lui Adrian Năstase, din 2004. Fiecăruia i s-a întreţinut iluzia că e sprijinit şi că va cîştiga. N-a cîştigat nici Năstase, nici pupilul lui. A cîştigat, în 2004, Traian Băsescu (agent american, recrutat în 1998, pe cînd era ministrul Transporturilor) şi, în 2014, Klaus Iohannis (pupilul Angelei Merkel, despre care Helmut Kohl a scris că e tot în solda americanilor). Ei, bine, în această „cheie“ trebuie citită partitura americanilor: au nevoie de slugi care să nu pună întrebări, nici condiţii, atunci cînd se va declanşa războiul! Război care bate la uşă. Iar România e un „berbece“, cu care yankeii vor izbi în poarta Kremlinului. De-aia s-a făcut tot posibilul ca un individ mediocru – nu prost, ci de-a dreptul imbecil – să ajungă preşedintele României. Victoria pe Facebook e o invenţie de copii cretini. Cine poate crede că 1,5 milioane de voturi ar fi recoltat acest Agamiţă Dandanache brusc, de la o oră la alta? Totul s-a jucat pe calculator. Aici, SRI, SIE şi STS vor trebui să răspundă, o dată şi o dată, în faţa Istoriei. Aş vrea ca evoluţia evenimentelor să mă contrazică, dar nu cred că se va întîmpla asta. I-a fost scris acestui Bulă mîncător de slană pe Podul Minciunii să fie unealta prin care nişte demenţi de peste Ocean vor băga România în războiul contra Rusiei şi, inevitabil, vor da foc la Planetă. Încă nu-i prea tîrziu ca acest nenorocit să fugă în pustiu, sau să se spînzure.

CORNELIU VADIM TUDOR

18 decembrie 2014

COMENTARII DE LA CITITORI