Apel către cetăţenii României

in Lecturi la lumina ceaiului

A plecat dintre noi cel mai bun. Niciodată nu vom şti cum de nu a putut fi salvat din moment ce a ajuns la timp pe mîna doctorilor. Ne-am putea duce cu gîndul că „a trebuit să moară” pentru ca în această ţară să nu se schimbe nimic. Să rămînă la putere aceleaşi găşti de mafioţi care au distrus ţara.
Noi, cei care i-am fost alături de peste 20 de ani sîntem conştienţi că nu-l vom putea înlocui niciodată pe Omul Corneliu Vadim Tudor. Despre cinstea, competenţa, talentul şi dorinţa de a schimba în bine viaţa a milioane de români, cred că ştim cu toţii că nu se va găsi un înlocuitor pe măsură. Totodată, credem cu tărie că nu putem renunţa, că avem datoria de a duce mai departe lupta pentru dreptate şi o viaţă mai bună pentru toţi cetăţenii acestei ţări. Toţi cei care l-au cunoscut sau l-au admirat trebuie să ştie că a venit vremea să încercăm împreună să schimbăm această clasă politică, coruptă şi incompetentă, şi să promovăm oameni care să se zbată pentru cetăţeni şi nu pentru foloase personale.
Cu toate piedicile care ni se pun, cu scopul de a desfiinţa, am reuşit să avem candidaţi pentru alegerile locale aproape peste tot în ţară şi vă chemăm şi pe dumneavoastră să ne susţineţi în număr cît mai mare pentru a renaşte speranţa românilor de pretutindeni.
Ne angajăm că vom duce mai departe lupta începută de Corneliu Vadim Tudor pentru adevăr şi dreptate, pentru prosperitatea tuturor cetăţenilor acestei ţări!
Pe data de 5 iunie 2016
Votaţi candidaţii Partidului România Mare!

Prof. Adrian Popescu
Preşedinte interimar al Partidului România Mare

COMENTARII DE LA CITITORI