Apel către procurorii DNA: arestaţi-l, încă o dată, pe bişniţarul Gigi Becali – a tîlhărit şi a ucis echipa Steaua Bucureşti!

in Lecturi la lumina ceaiului

 

 

Nu găsesc cuvinte în limba română să exprim revolta pe care o simt faţă de Bestia Becali. Catastrofa provocată de nenorocitul ăsta lacom de bani nemunciţi este ireversibilă. Seara zilei de 5 august 2015 va rămîne ca un coşmar insuportabil pentru iubitorii sportului din România. Ce cronică să fac? Ce-aş mai putea să scriu? O gaşcă de aurolaci afro-arabi şi ciumpalaci băştinaşi s-a jucat şi cu nervii românilor, şi cu blazonul Stelei, pe care l-a făcut ţăndări. Mediocrităţile aduse de Boier Căcărează, pe cîţiva firfirici, au reprezentat, de departe, cea mai proastă echipă din cîte a aliniat Steaua vreodată.

Şi o echipă de old boys, în frunte cu Majearu, Iovan, Bumbescu, Lăcătuş, Tudorel Stoica, Bălan, Radu II, Bölöni le bătea pe scursurile astea. Ce credeau negrii şi arabii, lipiţi de Gigi Becali cu papp? Că merge la mica ciupeală, le dau un gol sîrbilor şi pe urmă se joacă de-a v-aţi ascunselea? Aşa merge? Ăia nu degeaba se numesc Partizan – au luptat ca nişte adevăraţi partizani, pînă în ultima secundă. Au prins o echipă cîrpită şi improvizată, cu bulevarde largi în apărare şi au călcat-o în picioare. Unde sînt Tătăruşanu, Chiricheş, Gardoş, Latovlevici, Pintilii, Bourceanu, Sînmărtean, Cristi Tănase, Keşeru, Brandan, Piovacarri şi ceilalţi? Nu mai sînt. I-a vîndut, ca pe oi, căcăciosul ăsta care se dă creştin. El a vîndut o întreagă echipă, umplîndu-şi buzunarele şi conturile. Ceea ce a încropit el acum, împreună cu finul Rădoi, e o fantomă a Stelei. O bandă de zombi, care se mişcă bezmetic.

Aşadar, campioana Serbiei a eliminat-o pe campioana României, după un 4-2 sec, scor care putea fi mult mai categoric. Românii au fost umiliţi mai rău ca niciodată. Derbedeul ăsta de Becali, care s-a făcut stăpîn, prin fraudă, pe cea mai glorioasă echipă din Istoria fotbalului românesc, ar trebui alungat cu picioare-n cur. N-au suporterii această putere? N-au nici o tresărire de orgoliu? Decît să fim „oaia neagră“ a Europei, mai bine nu ne mai aflăm în treabă şi nu mai jucăm nicăieri. E ruşinea prea mare. Fac apel la procurorii DNA să-l lege, din nou – de data asta pentru o vreme mai lungă – pe păduchele din Pipera. Dacă îl întîlnesc, am să-l scuip în ochi.

Corneliu Vadim Tudor

COMENTARII DE LA CITITORI