Ar trebui ca toată clasa politică să intre în pămînt de ruşine – NUMAI EU AM AVUT CURAJUL SĂ DEMASC ÎNCHISORILE C.I.A.!

in Lecturi la lumina ceaiului

 

 

Un jet de apă, puternic, cu dezinfectant, începe să măture la canal toată clasa politică. Astăzi, pînă şi Senatul SUA recunoaşte şi condamnă prezenţa lagărelor de tortură ale CIA pe teritoriul altor ţări. Ţări printre care se află, din păcate, şi România. Încă de la început, eu am rostit adevărul. Mai întîi despre buncărul zidit sub baza din comuna Mihail Kogălniceanu. Un spaţiu de 56 de hectare, scăpat, total, de sub autoritatea Statului Român. O zonă „decupată“ din teritoriul naţional al României. Acolo se află şi un aeroport subteran, în care intră avioanele, fără probleme, fără nici o evidenţă. Aveam informaţii că şi în acele catacombe au fost torturaţi oameni. Apoi, am primit date şi despre o închisoare CIA din Capitală. Eu am furnizat elemente concrete, despre zboruri şi destinaţii ulterioare. În 2005, preşedintele Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, René van der Linden, a sosit, special, la Bucureşti, pentru a purta un dialog, cu mine.

L-am primit în cabinetul meu, de vicepreşedinte al Senatului, de faţă cu mai mulţi senatori şi deputaţi PRM. I-am dăruit Medalia Jubiliară a Senatului, placată cu aur. Convorbirea a fost filmată, la vedere, de echipa mea. Am şi difuzat-o pe un post TV. Apoi, la finalul lui 2006, trebuia să conduc o delegaţie a Senatului României la Londra. Numai că ambasadorul SUA la Bucureşti, Nicholas Taubman, s-a deplasat, val-vîrtej, la Palatul Victoria şi i-a poruncit premierului C.P. Tăriceanu să facă tot ce e posibil să anuleze acea vizită (?!). Zis şi făcut.

În vremea aceea, doi colegi de Senat, Teodor Meleşcanu şi Norica Nicolai, au negat, cu vehemenţă, existenţa acestor închisori. Eu am fost pedepsit – ei au fost răsplătiţi. În 2008, şi eu, şi PRM, am fost scoşi din Parlamentul României, printr-o fraudă ordinară, dictată şi dirijată de Traian Băsescu. Eu am primit biciul, ceilalţi doi au primit zăhărelul: Meleşcanu a devenit directorul SIE iar Nicolai – membră a Parlamentului European. Ce-i drept, şi eu am intrat în acel forum, în 2009, întrucît Mafia Electorală n-a avut încotro, scorul era prea mare ca să poată fi fraudat. A doua oară nu mi s-a mai permis, în 2014, dar Norica Nicolai a intrat din nou, fiindcă a fost foarte ascultătoare şi cooperantă. Atunci cînd am fost membru al P.E. am rostit un discurs acuzator, în Aula de la Strasbourg.

Probabil că în acel moment s-a luat decizia să nu mai am o altă ocazie. Bine, cel puţin, că am scăpat cu viaţă – pe alţii, killerii yankei i-au curăţat. Astăzi, Dosarul Închisorilor CIA s-a îmbogăţit. Adevărul e recunoscut şi de americani, nu mai poate fi ascuns. Dacă am fi o ţară, cu adevărat, democratică, principalii răufăcători, sau tăinuitori, ar trebui judecaţi şi închişi. Mă refer la Ion Iliescu, Ioan Talpeş, Teodor Meleşcanu, Ioan Mircea Paşcu, Traian Băsescu şi la alţii ca ei. Am spus toate acestea pentru a pricepe românii, dar şi străinii, cine şi ce politică a făcut în ţara asta; cine şi cum a apărat Interesul Naţional. Iată de ce nu eram eu „frecventabil“. Bine că erau „frecventabile“ marionetele bordelului politic dîmboviţean. Toţi lacheii americani au fost complici la torturarea unor fiinţe umane. Pentru că acesta e fondul problemei: americanii n-au voie, prin Lege, să schingiuiască oameni pe teritoriul lor, aşa că au găsit nişte slugoi nenorociţi, ba prin România, ba prin Polonia. Şi ne mai mirăm că ne bate Dumnezeu atît de rău…

Corneliu Vadim Tudor

23 aprilie 2015

COMENTARII DE LA CITITORI