Avalanşă de înscrieri în PRM

in Lecturi la lumina ceaiului

CĂTRE

DOMNUL Corneliu VADIM TUDOR,

Preşedintele Partidului România Mare

Subsemnatul DIMA MARIAN PETROFF, cu domiciliul în Bucureşti, Sector 6, Str. Poiana Cîmpina nr. 5, bl. A7, ap. 21, cer permisiunea şi aprobarea conducerii PRM de a deveni membru al acestei formaţiuni politice. Ştiu că sînteţi cel care se ocupă în ţară şi peste hotare de problemele românilor, acum, după 25 de ani de democraţie originală.

În prezent, sînt pensionar la limită de vîrstă, de 3 ani, conform deciziei CNPP Sector 6, în baza Legii 263/2010. Sînt de profesie inginer de drumuri şi poduri, absolvent al Institutului de Construcţii Bucureşti – Facultatea Căi Ferate, Drumuri, Poduri şi Geodezie, cu specializare în Drumuri Urbane. Am absolvit în anul 1975, curs de zi.

Pînă în prezent, nu am fost înregimentat politic şi este pentru prima dată cînd am făcut cerere de înscriere într-un partid. Cu puţin timp în urmă, am solicitat d-lui Ştefan Dumitrescu, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Pensionarilor din România, să devin un pensionar activ, pentru ajutorarea persoanelor de vîrsta a III-a din România. Ştiu din proprie experienţă că pensionarii din România sînt defavorizaţi şi, pe nedrept, sînt aduşi într-o avansată stare de sărăcie, prin acordarea unor pensii de mizerie, cu care nu reuşesc să aibă un trai decent la bătrîneţe. Închei şi solicit respectuos să aprobaţi favorabil cererea mea de a avea posibilitatea să vă cunosc personal.

Cu stimă şi consideraţiune, vă transmit urări de bine, sănătate şi fericire alături de cei dragi.

Dima Marian Petroff

10 iunie 2014

COMENTARII DE LA CITITORI