Avertisment al specialiştilor de la NASA (1)

in Lecturi la lumina ceaiului

Avertisment al specialiştilor de la NASA (1)

O echipă de cercetători de la NASA a elaborat, în anul 2011, un raport secret, care atestă posibilitatea ca extratereştrii să invadeze omenirea. În acest mod, NASA a recunoscut existenţa civilizaţiilor extraterestre. În timp ce o pleiadă de savanţi se străduieşte – contra- cost! – să acrediteze ideea năstruşnică a faptului că, pînă în prezent, nu s-au descoperit urme de viaţă extraterestră în imensitatea spaţiului cosmic, oamenii de ştiinţă de la NASA se alătură campaniei pentru conştientizarea

populaţiei asupra existenţei extratereştrilor. Mai mult, în viitorul apropiat se are în vedere o posibilă invazie extraterestră asupra omenirii, asemănătoare cu cea care a distrus civilizaţia umanoidă de pe planeta Marte. Prin urmare, să renunţăm, cît mai este timp, la ideea potrivit căreia extratereştrii vor veni să ne salveze. De cine să ne salveze, de propriile noastre porniri beligerante, de comoditatea noastră ancestrală şi de greşelile din administrarea Pămîntului? NASA, Vaticanul şi alte organisme sociale şi politice de pe mapamond au iniţiat un plan prin care atrag atenţia omenirii că va avea loc, în curînd, o întîlnire cu civilizaţii extraterestre; şi acest lucru se poate solda cu un impact violent asupra speciei umane terestre. Agenţia de Securitate Naţională a Statelor Unite (NSA) a declasificat, recent, un document secret, în care confirmă că au existat mai multe contacte cu rase extraterestre şi reprezentanţi guvernamentali americani.

Avertisment al specialiştilor de la NASA (1)

Trebuie să renunţăm, totodată, la orgoliul nostru că am fi superlativul absolut în materie de estetică şi inteligenţă în Univers. Nu sîntem nici pe departe cei mai frumoşi indivizi, nici cei mai deştepţi. Omit, cu bună ştiinţă, să fac referire la morală. De-a lungul timpului, omenirea a ajuns la concluzia că tot ce este omenesc este şi frumos; şi că ceea ce este în contradicţie cu scara noastră valorică este inestetic. Există numeroase rase extraterestre mai plăcute la vedere decît sîntem noi şi mai inteligente, cu valori morale superioare speciei umane terestre. În ceea ce priveşte intervenţiile extratereştrilor în treburile planetei noastre, lucrurile sînt mai nuanţate. Potrivit concluziilor oamenilor de ştiinţă Seth Baum şi Jacob Haqq-Misra de la Universitatea din Pennsylvania şi a astrobiologului de la NASA, Shawn Domagal-Goldman, extratereştrii vor interveni în cazul unei catastrofe mondiale, care se pare că va avea loc în curînd pe Pămînt: coliziunea cu un asteroid imens, erupţii vulcanice violente, cutremure de pămînt devastatoare etc. Dacă o catastrofă planetară va fi produsă de mîna omului, cum ar fi  un război nuclear, chimic, bacteriologic sau se va interveni în mod ireversibil asupra climei şi biosferei terestre, se va trece la o invazie extraterestră şi la exterminarea speciei umane. Raportul publicat de cei 3 oameni de ştiinţă a luat prin surprindere omenirea.

(va urma)

Vasile Rudan „Jurnal paranormal“

COMENTARII DE LA CITITORI