BăsescuCry – un nou atac cibernetic

in Umor "politicianist"

În zilele următoare, omenirea va fi afectată de cel mai distrugător atac cibernetic, de la inventarea Internetului încoace. Trupe speciale de IT-işti, recrutate direct din Centrul Vechi, unde stăteau la o bere, au fost mobilizate pentru a asista şi, eventual, a contracara atacul care are să vină.

Denumit BăsescuCry, virusul are ca obiectiv aflarea reţetei prin care politicienii români s-au îmbogăţit rapid şi legal, în detrimentul distrugerii României, unde se află depozitaţi toţi banii furaţi, precum şi modul în care ajungi preşedintele unei ţări democratice, fără ca naţiunea să dorească acest lucru.

Virusul se va răspîndi în toate computerele din lume, inclusiv în cele care nu sînt conectate la Internet, şi vor căuta acele formule matematice, acele Legi speciale şi contracte cu statul care au permis furtul unei naţiuni, precum România, dar şi a altor ţări care se confruntă cu astfel de probleme. În momentul în care acele fişiere vor fi găsite, vor fi trimise către toate secţiile de poliţie din lume, în speranţa că cineva va avea suficient curaj să-i aresteze pe politicienii corupţi.

Într-un mesaj postat pe Internet, iniţiatorii celui mai devastator atac cibernetic, teleormăneni la origine, au încercat să se apere şi să îşi justifice gestul printr-o întrebare retorică: cum de au ajuns atît de bogaţi ei? Cum a ajuns România atît de săracă?

După BăsescuCry, un alt virus va urma, şi mai devastator, cu nume de cod DragneaCry, care va iniţia un program de urmărire la nivel global a tuturor tranzacţiilor cu Bitcoini. Fondurile astfel identificate vor fi transferate în conturile din Brazilia, locul unde preşedintele PSD îşi petrece fiecare sfîrşit de săptămînă în compania unor asistente specializate în dans la bară şi shopping.

DA

Băsescu va fi sanctificat?

Păreri și opinii