„Biserica Ortodoxă e Mama Neamului Românesc“! (2)

in Pagină creştină

Catedrala Mîntuirii Neamului, nobilul deziderat al lui Mihai Eminescu
Aţi aplicat o reprobabilă lovitură sub centură fiinţei naţionale şi spiritualităţii româneşti! Dreptul la exprimare liberă v-a transformat în măscărici, dar prea puţini sînt rătăciţii care vă acceptă manifestul. Cum şi-au permis cei 33 de cîntători să vorbească în numele românilor ortodocşi? Oare ştiţi voi, aceşti 33, fiecare după numele vostru, că poetul nepereche Eminescu a propus şi susţinut „construirea în Bucureşti a unei biserici monumentale, închinată eroilor români din toate locurile şi timpurile, jertfiţi pentru libertatea şi demnitatea naţională“? Se pare că sînteţi asociaţii anti-românului care l-a numit pe „Luceafăr” „cadavrul din debara“. Citez mai departe din „Doxologia”: „într-unul din articolele publicate în ziarul «Timpul», Mihai Eminescu sugera modalităţi pertinente de finanţare a catedralei dorite: «din fiecare bilet vîndut de Loteria Naţională, să se aloce un procent în direcţia menţionat㻓. Aşadar, ridicarea Catedralei Mîntuirii Neamului reprezintă, pe lîngă realizarea nobilului deziderat al marelui poet universal, consolidarea trăsăturii spirituale a Poporului Român, continuitatea de credinţă şi statornicia noastră ca neam, izvorîtă din credinţa în Dumnezeu.
Răzvrătiţii aceştia nu mai au loc de Biserica Neamului Românesc
Haideţi, care trupă lansează o piesă împotriva construirii mega-moscheii lui Erdogan în inima unei ţări creştine sau împotriva construirii Templului Masonic în Bucureşti? N-aveţi curaj? Aţi epuizat toate pietrele aruncînd în Biserica noastră milenară? Ce păcat! Făţarnicilor! Sau în prea vasta voastră îngustime de vederi n-a pătruns informaţia potrivit căreia sediul Marii Loji Naţionale a României a primit, în 2015, undă verde de la Consiliul general al Municipiului Bucureşti pe Bulevardul Expoziţiei nr. 24 F? Ştiţi voi, răzvrătiţii aceştia culţi, care nu mai aveţi loc de Biserica Neamului Românesc, care sînt sursele de finanţare ale Marii Loji, Naţionale, ce fel de politică face, cui se subordonează! Ei bine, nu veţi rămîne în istorie cu manifestul vostru, domnilor 33, care aţi urcat din prostie, din interes, exhibiţie sau pentru publicitate, în taxiul ocultei străine! Cîtă otravă faţă de Poporul Român creştin în aşa-zisa muzică a voastră! Să nu ştiţi voi că Biserica este singura instituţie din România care se mai bucură astăzi de încredere totală, pentru că, cealaltă, Armata Română, nu prea mai există? Au avut grijă alţii s-o anihileze! Cum să nu se dea cu pietre la comandă în Biserica Ortodoxă, dacă se implică temeinic în campania de respectare şi păstrare a familiei tradiţionale, conservarea valorilor naţionale, în educarea creştină a tinerei generaţii şi se opune sodomiei promovate de Bruxelles? Aştept, cu mult interes, ca un cîntăreţ din lista celor 33 să realizeze o melodie care să vorbească despre cele peste 800 de instituţii de ajutor social ale Bisericii Ortodoxe Române din teritoriu, care oferă sprijin românilor nevoiaşi şi despre spitalul cu o mare capacitate care se construieşte în ansamblul Catedralei Mîntuirii Neamului.
Mai avem încă voinţă să ne protejăm credinţa, fiinţa naţională, tradiţia şi normalitatea!
Aştept un manifest care să pună pe note corupţia, criminalitatea politică şi economică, retrocedările frauduloase, vînzarea către străini a terenurilor agricole şi pădurilor, sărăcirea deliberată a majorităţii românilor, salariile şi pensiile de mizerie, taxele şi impozitele ridicate la cote astronomice, pensiile speciale ale aleşilor, distrugerea sistemului de învăţămînt şi de sănătate, pierderea suveranităţii ţării, colonizarea şi trecerea în sclavie a Poporului Român şi obedienţa preşedintelui şi premierului în faţa miliţiei planetare. Fără precepte religioase şi morale, societatea ar fi un haos, un kitsch, o operă a saltimbancilor globalişti, care doresc devierea de la tot ce este valoros şi statornic în cultura şi tradiţia românilor. Să nu vă închipuiţi că veţi izbuti în lucrarea voastră diavolească de implementare a normelor dăunătoare societăţii! În România, cei cu credinţă în Dumnezeu sînt majoritari! Mai avem încă ruşine, mai avem încă voinţă să ne protejăm credinţa, tradiţia şi normalitatea, pe care doresc să ni le confişte creatorii haosului, secondaţi, slugarnic, de jurnaliştii asmuţiţi să lovească în Biserică! În mod inevitabil, va veni o zi cînd aceşti jurnalişti vînduţi vor fugi, precum potîrnichile, care încotro.

Sfîrşit
Maria Diana Popescu

COMENTARII DE LA CITITORI