Cameleonii politicii din stînga românească

in Război corupției

Marasmul politic după plecarea intrigantului Traian Băsescu părea să se mai diminueze, dar, din păcate, constatăm că şi acum este în vogă. Cel mai verosimil caz în acest sens pare a fi modul în care au lucrat Vanghelie şi Geoană. În conjunctura actuală, în care acţionează Geoană, se confirmă, cu prisosinţă, cele spuse de fostul preşedinte, Ion Iliescu, cînd l-a botezat Prostănacul. Cele spuse mai sus au fost evidenţiate la postul Realitatea TV, în emisiunea lui Rareş Bogdan – păcat că el nu respectă aceste nume istorice, ci pozează în naţionalist, care ar deţine adevărul. Îi transmit că adevărul îl deţine numai Dumnezeu. Noi sîntem creaţia Lui şi e bine să luăm aminte, d-le realizator de emisiuni.

Am ţinut să precizez aceste aspecte, în ideea că Geoană şi Vanghelie au scos atîta otravă din ei, mai ales atunci cînd s-au referit la Ponta. Ca român, mă întreb: acum era momentul să rupă stînga şi să vină la Putere dreapta? Orice om de bună credinţă are nevoie de linişte, de pace socială, după 10 ani de băsism. Aceşti instigatori, şi alţii ca ei, să ştie că au ajuns, acum, într-o fundătură. Întrebările parşive puse de Bogdan, şi Rareş, şi Guşă – trădător cu funcţie mare în PSD – şi răspunsurile celor 2 politicieni fac dovada trădării dezgustătoare.

Ei, „inteligenţa” cenuşie, fac jocul celor care nu doresc ca România să-şi continue drumul spre normalitate, spre pace socială. Aceştia, şi mulţi din eşichierul politic al dreptei, sînt calificaţi drept duşmani, puşi în slujba străinătăţii. Eu, care am cunoscut regimul burghezo-moşieresc (Averescu, cu armata sa, a tras în răsculaţii din 1907 – care voiau o palmă de pămînt pentru copiii lor), regimul comunist şi ultimii 25 de ani ai aşa-zisei economii de piaţă, îi îndemn pe românii de bine, nu numai pe cei din PRM, să contracareze ferm aceste acţiuni potrivnice României.

ANTON VOICU

COMENTARII DE LA CITITORI