Cînd hoţul strigă: HOŢII!

in Polemici, controverse

Cînd eşti un om mic, nu poţi să te autodepăşeşti, să fii mai mult decît te-a înzestrat natura. Nu ai cum. Problema este, însă, cînd eşti om mic şi, printr-un accident, ajungi într-un scaun prea mare. Atunci, precum reptilele care se tîrăsc în mocirlă, aduci tot ceea ce atingi la nivelul tău, mai ales dacă eşti ajutat de alţii ca tine, şi ei oameni mici. Partidul România Mare a fost un partid MARE. Partidul România Mare este încă un partid cu potenţial, dacă ar fi lăsat în pace şi ar lăsa oameni capabili la conducerea lui.

Pentru că, privind în trecutul apropiat, acest partid a avut valori în rîndurile sale, oameni capabili, buni conducători, excelenţi şi oneşti executanţi. Moartea prematură a lui Corneliu Vadim Tudor, însă, a făcut ca unii dintre cei din linia marginală să ajungă într-o poziţie pentru care nu erau pregătiţi, nici intelectual, nici politic şi nici măcar moral. Nişte neica-nimeni, cu minte puţină, au ieşit la rampă şi au cerut puţină lumină la mormîntul marelui Vadim, în speranţa că dacă au fost puţin în preajma lui, este suficient să le mărească pontenţialul cenuşiu din creier, cînd ei, de fapt, nici măcar nu dispun de aşa ceva. Cînd eşti mic, ca om, ca moralitate şi ca minte, faci lucruri pe care cei care gîndesc nici nu le înţeleg şi nici nu doresc să fie părtaşi la ele. Şi cei care au văzut mizeria umană a lui Escu, că despre el este vorba, au încercat să se opună, să ceară să se respecte Statutul, sau măcar să-i lase pe cei capabili să conducă, spre Congres, acest partid.

După ce a decapitat Filiala Maramureş, de capul lui, contra unor arginţi, a obsevat că şi Clujul îi stă pe creierul lui găunos. Filiala Turda, prin reprezentantul ei, a încercat să apere partidul de atîta BINE, spunîndu-i lui Escu că ce a semnat este total ilegal, că încălcările statutare şi bataia de joc la adresa PRM trebuie să înceteze, şi a atras din partea eternului interimar o sumă de invective şi ceva epitete. Invocînd statutul partidului, Escu trece munţii cu vocea-i ruginită şi ameninţă Filiala Tuda cu „retragerea sprijinului politic”, pentru că ei ar fi încălcat Statutul PRM, cînd, în realitate, cei de acolo au avut curajul să spună clar în faţă că acest individ face de ruşine PRM, prin semnarea, în mod total ilegal, a unor alianţe. Cu alte cuvinte, acest profesoraş cu tupeu de borfaş, într-o declaraţie halucinantă, invocă Statutul partidului pentru a distruge munca tuturor membrilor din Turda, cînd el, un nimeni şi fără nici un drept de a fi pe scaunul lui Vadim, îl încalcă în mod repetat, avînd sprijnul unor capete seci.

În ultimele luni, acest băiat de mingi doar că nu şi-a făcut nevoile pe Statutul PRM, în rest l-a batjocorit cum a vrut mintea lui primitivă, l-a încălcat în toate modurile posibile atunci cînd i-a fost lui în avantaj. Pentru că acest escroc de cartier are un spirit de conservare destul de dezvoltat atunci cînd simte că pămîntul îi fuge de sub picioare, pune Statutul pe post de scut între el şi cei care-l critică. Iar cînd banda lui de bunicuţe îl aplaudă, se şterge prin dos cu cel mai important act al partidului şi se autoproclamă urmaşul lui Corneliu Vadim Tudor.

Grupul de Veghe „Vulturul Cruciat“

SC P.R.M. SRL

COMENTARII DE LA CITITORI