„Cine nu iubeşte animalele nu iubeşte nici oamenii“

in Polemici, controverse

 

Era de notorietate dragostea lui Corneliu Vadim Tudor pentru cîini. Este cunoscut faptul că majoritatea cîinilor lui Vadim i-au supravieţuit şi sînt încă în grija familiei sau a altor oameni buni, cu dragoste atît faţă de moştenirea lui Vadim, dar şi pentru animalele aflate în grijă.

La sediul central al Partidului România Mare au rămas, după moartea Tribunului, trei exemplare, dintre cele mai iubite de către fostul preşedinte, printre care şi deja vedeta Max, de care s-a ocupat în continuare un om cu suflet mare, şi mă refer aici la Emil Căpâlnaş, secretar executiv al PRM, dar, cel mai important, un suflet mare într-un corp plăpînd, secătuit de boală.

De curînd, însă, impostorul care şi-a aşezat trupul scîrnav pe scaunul Tribunului a găsit de cuviinţă că este timpul ca acei cîini să fie expulzaţi din curtea partidului, aşa că, în lipsa unei opoziţii, a izgonit, pentru a doua oară în ultimul an, numele de Vadim Tudor din PRM, lăsînd cîinii în stradă, pradă pieirii, dovedind nu doar că este un prost care s-a trezit pe un scaun mai mare decît mintea lui poate să înţeleagă, dar că şi sufletul îi este negru şi plin de ură împotriva numelui Vadim. Nume care tronează la intrarea în sediul central al Partidului România Mare, nume care îţi vorbeşte din orice colţ al oricărui sediu al acestui partid, mare cîndva, nume care este rostit de către acel impostor ori de cîte ori simte că are ceva de cîştigat.

Naţionalismul românesc se află într-un real impas. Partidul care a fost port-stindardul patriotismului românesc a ajuns pe mîna unor neghiobi, a unor falşi patrioţi şi a unui impostor. Justiţia nu-l recunoaşte. Patrioţii adevăraţi nu-l recunosc. Şi el semnează acte oficiale, în calitate de preşedinte interimar, documente care sînt puse sub semnul întrebării de către Justiţie. Despre ce patrioţi vorbim aici? Despre ce partid naţionalist discutăm, cînd este la cheremul unui escroc venit de la periferia mizeră a moralităţii? Însuşi conceptul de patriotism are la bază un sentiment al revoltei faţă de orice nedreptate care este împotriva naţiunii pe care o iubeşti sau a partidului şi doctrinei în care crezi şi te-ai aliat. Vă întreb eu, dragi naţionalişti din Partidul România Mare, cum vreţi să fiţi voi votaţi şi aleşi de acest popor minunat, dacă voi, prin exemplul vostru, daţi dovadă de laşitate şi acceptaţi mutual o conducere total compromisă şi chiar ilegală?

Cum vreţi voi, dragi naţionalişti, patrioţi şi iubitori de ţară, să fiţi luaţi în serios, cînd voi vă ascundeţi în spatele propriilor frici şi nu acţionaţi împotriva unui impostor? Cum vreţi voi să fiţi votaţi la următoarele alegeri, cînd voi, prin însăşi tăcerea voastră, negaţi şi vă lepădaţi de Corneliu Vadim Tudor, cel mai patriot român şi care acum se bucură de simpatie la nivel naţional doar pentru că tot ceea ce el a spus cîndva, acum se adevereşte? Cum doriţi să redeveniţi partid parlamentar, voi, membri ai PRM, cînd vă aliaţi la BINE cu exact cel care, în campania electorală din 2016, a pus cele mai mari piedici PRM, cel care a dezlănţuit o campanie deşănţată de discreditare a PRM, prin postul România TV, în care anunţa că acest partid, unicul partid patriotic şi autentic, nu mai există?! Cum puteţi fi atît de duri cu propria voastră menire? Cum să fiţi voi luaţi în serios de către România, cînd nici măcar voi NU vă luaţi în serios?

Numele lui Vadim va dăinui milenii, pentru că a avut curajul să iubească această ţară, România, pentru că a avut curajul să iubească românii. Voi, moştenitorii lui, l-aţi trădat prin însuşi faptul că nu aţi făcut nimic pentru ca impostorul care mînjeşte numele Tribunului să fie împiedicat să o facă. Aţi stat pe margine şi poate că aţi şi aplaudat, iar cei care nu au bătut din palme, prin tăcerea lor, şi-au dar girul izgonirii numelui Vadim din PRM.

Îmi doresc acum, pentru că tot aţi pornit pe acest drum, să redaţi familiei toate obiectele care au numele Vadim înscris pe ele, să renunţaţi să mai folosiţi numele Tribunului în scop electoral, şi voi, PRM, să vă găsiţi drumul pe care îl doriţi, alături de cei pe care îi sprijiniţi şi îi doriţi să vă conducă. Redaţi Tribunul familiei şi naţiunii române. Voi, PRM, nu aveţi nevoie de el! 

Tano

Păreri și opinii