COMUNICAT

in Lecturi la lumina ceaiului

Partidul România Mare, Filiala judeţului Cluj, aduce la cunoştinţa presei scrise şi audio-vizuale locale şi naţionale faptul cã, de o vreme, apar o serie de materiale în care este dat, în mod greşit, numitul Gheorghe Funar ca membru al acestui partid. Facem aceastã precizare şi ca urmare a recentei apariţii la Napoca News a unei astfel de nedorite erori.

Iatã comunicarea legatã de aceastã confuzie nedoritã: numitul Gheorghe F. nu mai este, încã din anul 2013, membru al PRM. Din cîte se ştie, el a încercat uzurparea din funcţia de preşedinte al PRM a lui Corneliu Vadim Tudor. Procesele intentate lui Vadim de Gheorghe Funar şi de adepţii sãi au fost pierdute absolut toate, iar partidul cu acelaşi nume, înfiinţat de Gheorghe Funar, nu a primit recunoaşterea legalã necesarã. Tribunul Vadim Tudor îl exclusese din partid pe Funar, înaintea organizãrii de cãtre grupul lui a aşa-zisului congres de la Alba Iulia.

De altfel, numitul Funar a fost ales, între timp, la Sibiu, prim-vicepreşedinte al Blocului Unitãţii Naţionale, partid politic care, se pare, l-a exclus de curînd şi din rîndurile sale, datoritã comportamentului avut faţã de conducere. Prin urmare, actualmente, Gheorghe F. nu mai are absolut nici o legãturã cu PRM, în general, dar nici cu Filiala judeţului Cluj a acestui partid politic. Considerãm, aşadar, cã menţionarea unei astfel de calitãţi înseamnã o informare eronatã a opiniei publice, dar şi o jignire adusã membrilor de drept ai acestui partid.

Prin urmare, avem rugãmintea respectuoasã, stimaţi ziarişti, ca, ori de cîte ori aveţi îndoieli cu privire la absolut orice chestiune legatã de PRM Filiala Cluj, sã solicitaţi lãmuriri preşedintelui interimar, dl. ing. Bogdan Huja, respectiv d-lui prim-vicepreşedinte interimar, dr. Dan Brudaşcu. Vã asigurãm cã veţi primi absolut orice informaţie legatã de acest subiect, cît mai curînd posibil.

Aducem, cu acest prilej, şi la cunoştinţa instituţiilor publice acest adevãr, spre a nu se lãsa induse în eroare pe viitor de numitul Gheorghe Funar.

Biroul de Presã

al Partidului România Mare,

Filiala judeţului Cluj

COMENTARII DE LA CITITORI