Conspiraţia Ochiului Pineal – Dedublare, atotcunoaştere şi citirea gîndurilor prin „Al Treilea Ochi“ (1)

in Lecturi la lumina ceaiului

Glanda pineală, numită, de asemenea, şi corpul pineal, epiphysis cerebri sau „al treilea ochi“, este o mică glandă endocrină, ce produce melatonină, hormon ce afectează modularea tiparului compus din starea de veghe şi ciclurile de somn, dar şi funcţiile sezoniere. Glanda pineală este situată în apropierea centrului creierului, între cele două emisfere cerebrale, ascuns într-o canelură în locul unde cele două corpuri talamice rotunjite se unesc. Spre deosebire de mare parte din restul creierului, glanda pineală nu este izolată de organism prin sistemul de barieră hematoencefalică. Ochiul pineal are o culoare roşu-cenuşiu şi este de mărimea unui bob de mazăre.
Teorii pseudoştiinţifice
În timp ce funcţia fiziologică a glandei pineale a fost necunoscută pînă recent, tradiţii mistice şi şcoli esoterice cunosc de mult timp această zonă din centrul creierului ca fiind veriga de legătură dintre lumile fizice şi cele spirituale. Considerată cea mai înaltă şi cea mai puternică sursă de energie eterică disponibilă oamenilor, glanda pineală a avut întotdeauna o mare importanţă în iniţierea puterilor supranaturale. Dezvoltarea abilităţilor psihice a fost asociată cu acest organ. Al trelea ochi controlează diferite bioritmuri ale corpului. Acesta funcţionează în armonie cu hipotalamusul, care reglează setea, foamea, dorinţa sexuală şi ceasul biologic care determină procesul de îmbătrînire a organismului. Cînd cel de-al treilea ochi „se trezeşte”, individul simte o presiune la baza creierului. Amplasarea acestei glande insinuează o importanţă ascunsă. Înainte de a fi descoperită funcţia sa fizică de a vedea dincolo de spaţiu şi timp, era considerat un mister ce genera superstiţii puternice. În prezent, este asociat cu cea de-a şasea chakră. Cel mai probabil, ai folosit şi tu cel de-al treilea ochi, fără să faci diferenţa dintre gîndurile zilnice şi cele care au o frecvenţă mai mare, venite pe această cale. Se spune că al treilea ochi are o lentilă care se deschide pentru a vedea în spatele realităţii fizice, fenomen resimţit sub forma unei presiuni a baza creierului. Pentru a ajunge să poţi controla această glandă cu puteri supranaturale în opinia unora, poţi apela la meditaţie, yoga şi alte forme de experienţe extracorporale.

Ce nu se vrea ca tu să ştii despre „Ochiul Pineal“ (1)

Al Treilea Ochi poate fi activat pentru a recepta frecvenţele lumii spirituale şi a permite individului să fie atotştiutor, să simtă o euforie ce te aduce, conform zengardner.com, mai aproape de divinitate. Odată reglată la frecvenţa corespunzătoare cu ajutorul meditaţiei, şedinţelor de yoga sau a altor metode ezoterice, oculte, glanda pineală permite unei persoane să călătorească în alte dimensiuni, fenomen cunoscut sub numele de călătorie astrală, dedublare sau bilocaţie. Cu ajutorul unor practici avansate şi a unor metode antice, este posibil chiar să poţi controla, prin Ochiul Pineal, gîndurile şi acţiunile oamenilor din lumea fizică. Da, pare bizar, dar Statele Unite, fostele guverne ale Uniunii Sovietice şi diverse organizaţii secrete au realizat pe această temă cercetări ce depăşesc orice imaginaţie. În societăţile antice, mai ales la egipteni şi romani, erau cunoscute puterile acestei glande, iar efectele ei au fost exemplificate în repetate rînduri prin simbolul ochiului prezent în artă sub diverse forme.

(va urma)
Eugenia Tănase

COMENTARII DE LA CITITORI