Contestarea candidaturii unui impostor incurabil: Gh. Funar

in Lecturi la lumina ceaiului

pag 7 contestarea fotocopii

Doamnei Veronica Năstăsie,

preşedinta Biroului Electoral Central

Doamnei Ana Maria Pătru,

preşedinta Autorităţii Electorale Permanente

Stimată doamnă Veronica Năstăsie,

Stimată doamnă Ana Maria Pătru,

vă adresez rugămintea să respingeţi candidatura numitului Gh. Funar la funcţia de Preşedinte al României pe motiv de impostură şi încălcare gravă a Legii. Alăturat, ataşez cîteva dovezi ale uzurpării de către acest individ a unei calităţi oficiale: el a folosit pentru strîngerea semnăturilor necesare, în mod ilegal, antetul, sigla şi vigneta Partidului România Mare, semnînd ca… preşedinte al acestei formaţiuni (?!). Este de notorietate că această minciună incalificabilă a fost demontată la Tribunal, iar în Registrul partidelor politice există un singur preşedinte al PRM, ales şi votat în mod statutar: subsemnatul.

Totodată, vă rog să analizaţi promisiunea făcută de numitul Funar că va acorda mari sume de bani – ceea ce este, de asemenea, o ilegalitate.

Întrebarea care se pune este aceasta: cît de valabilă este candidatura unui om, la funcţia supremă în stat, de pe poziţia, frauduloasă, de preşedinte al unui partid din care a fost exclus? Şi cît de valabile sînt semnăturile depuse de acelaşi individ bolnav de impostură, care s-a folosit de însemnele unui partid care e marcă înregistrată, la OSIM, pe numele meu? Puteţi tolera, oare, această incredibilă succesiune de minciuni şi falsuri grosolane? Noi vorbim aici de alegerile pentru magistratura supremă în Stat, nu pentru vreun post de clovn la Circul de Stat. Dacă, prin absurd, acest personaj cu vizibile dereglări psihice va ajunge preşedintele României, la ce ne putem aştepta?

Ce comunicate şi decrete va semna? Ce conflicte internaţionale va provoca? O să apară, zilnic, la televizor şi le va împuia românilor capul că „Isus Christos era pui de geto-dac“, aşa cum a scris într-un articol? Va da o proclamaţie prin care va reînvia sinistrul joc Caritas (născut la Cluj, cu sprijinul său direct), pe care l-a stors ca pe-o lămîie, fără a se gîndi la ruinarea economiilor cîtorva zeci de mii de români pe care i-a înşelat? Doamne apără şi fereşte!

Anunţ, totodată, că uzurparea acestor calităţi politice de către numitul Gh. Funar formează obiectul unei Plîngeri Penale, pe care am depus-o în Justiţie.

Rog, în aceeaşi ordine de idei, să se verifice şi corectitudinea listelor de semnături depuse de acest escroc, întrucît am informaţii că ele conţin un număr impresionant de falsuri.

Al dvs.

Dr. Corneliu Vadim Tudor,

Preşedintele Partidului România Mare

24 septembrie 2014

COMENTARII DE LA CITITORI