Eveniment – Corneliu Vadim Tudor, 70 de ani de la naștere

in Pentru împrospătarea memoriei

Acum patru ani, tatăl meu a plecat într-un mod prematur și dureros pentru noi, lăsînd în inimile și în familia noastră un gol imens, dar și foarte multe întrebări la care doar timpul ne poate răspunde. Nu am știut, pînă la acel moment, cît de important a fost Corneliu Vadim Tudor, pentru mulți, foarte mulți români. Miile de oameni veniți să îl conducă pe ultimul drum, dar și mesajele care au început să vină după aceea, și care încă ne parvin, ne-au arătat că titulatura de Tribun, acordată tatălui meu, a fost și este pe deplin meritată.

Tata a fost și încă este Tribunul acestei țări pe care eu am convingerea că nu a părăsit-o și pe care, de acolo, din cer, încă o veghează. Plecarea lui prematură a fost un moment dureros, un moment al adevărului fie că acesta ne-a dezvăluit cît de iubit a fost și este Corneliu Vadim Tudor de către români, fie că am realizat cît de răi și de falși au fost unii dintre foștii lui colaboratori, ale căror nume nu le voi enumera aici, dar a căror prezență în viața noastră nu este binevenită. La patru ani de la dispariția tatălui meu încă mai există politicieni și jurnaliști, oameni mici, insignifianți care îl atacă, care îi întinează memoria. Este trist, este dureros, dar este și dificil a pune stavilă unor guri spurcate. Din fericire, însă, acolo unde niște boieri proști și îmbuibați aduc noroi, poporul este acela care vine și îi sărută obrazul, așa cum Cuza însuși a procedat cu Ion Roată.

În această lună, tatăl meu ar fi împlinit 70 de ani, o vîrstă frumoasă, o aniversare pe care noi, familia, am fi dorit ca el să o organizeze și să ne bucure cu imensa lui prezență, așa cum o făcea mereu. De acum înainte, însă, tatăl meu va fi prezent doar în inimile și în gîndurile noastre, ale celor apropiați lui, dar și ale celor care vor alege să ne fie alături pe data de 29 noiembrie 2019, ziua în care cei care l-au cunoscut și care l-au iubit pot veni să își exprime gîndurile frumoase în cadrul unui eveniment de aducere aminte pe care noi, familia Vadim Tudor, dar și redacția Revistei ,,România Mare”, împreună cu cei care ne-au fost mereu alături,  îl organizăm. Am ales să invităm, prin intermediul revistei, pe cei care cred și au crezut în valorile tatălui meu, pe cei care sînt loiali și iubitori de neam, pe cei care doresc să asiste la o discuție liberă despre cel care a fost și va fi mereu tatăl meu și Tribunul tuturor românilor, Corneliu Vadim Tudor. Invitația pe baza căreia este permis accesul la acest eveniment, dar și alte detalii le puteți regăsi în pagina 24 a revistei.

Lidia Vadim Tudor

Păreri și opinii