Danil Tulugea – noul preşedinte al Filialei Sector 6 a PRM

in PRM

Danil Tulugea, un foarte apreciat membru al Partidului România Mare, a fost ales preşedintele Filialei sector 6 a Partidului România Mare. Desfăşurată sîmbătă, 21 iulie a.c., Conferinţa PRM, de dare de seamă şi legeri, a ales, în unanimitate, să încredinţeze, pentru următorii 4 ani, conducerea unui membru fondator al partidului, unui om cu experienţă organizatorică, dar, în mod special, unui OM în adevăratul şi cel mai bun sens al cuvîntului.

Familist, tată a doi copii, avînd în spate o activitate politică şi administrativă de invidiat, Danil Tulugea reprezintă soluţia cea mai bună, cea mai potrivită în acest moment, pentru pregătirea viitoarelor alegeri.

* Dan Alexandru: Cum vă simţiţi acum, cînd aţi revenit la conducerea filialei pe care, cu ani în urmă, aţi păstorit-o?

* Danil Tulugea: Nu îmi este uşor să revin în acest loc, în această funcţie, dat fiind faptul că, între timp, atît eu, cît şi PRM ne-am maturizat, am traversat momente mai bune şi mai puţin bune. Sînt, însă, foarte optimist în ceea ce priveşte viitorul, mai ales că am văzut azi, prin prezenţa numeroasă a membrilor PRM din Sectorul 6, că există un potenţial imens de creştere a filialei. Sînt convins că vom aduce o importantă contribuţie la viitoarele alegeri, atît ca participare, dar în special ca scor electoral.

* D.A.: Care este prima măsură pe care doriţi să o luaţi, în calitatea de preşedinte ales al Filialei Sectorului 6?

* D.T.: În primul rînd, doresc să existe o evidenţă clară a bunurilor filialei, să facem o inventariere a tot ce înseamnă bunuri imobile, dar, în mod special, a membrilor partidului. În ultimii ani, şi mă refer aici la perioada de după dispariţia preşedintelui Corneliu Vadim Tudor, s-a pierdut legătura cu mulţi dintre membrii noştri. Dorim să revină în PRM cei care ne-au fost alături, dar, în mod special, dorim să aducem în rîndurile noastre tineri, foarte mulţi tineri, pe care îi asigur că vor găsi în valorile PRM multe din valorile la care ei acum se raportează, din punct de vedere politic, social, economic. Sîntem un partid cu resurse puternice, cu rădăcini adînci înfipte în conştiinţa societăţii româneşti, aşa că nu mă îndoiesc de succesul acestei iniţiative.

* D.A.: Care sînt şansele de revenire a PRM în rîndul partidelor parlamentare?

* D.T.: Foarte mari! Sîntem într-un moment politic favorabil partidelor naţionaliste, autentic naţionaliste. Partidul România Mare va veni cu o ofertă politică modernă, de nerefuzat pentru români, pentru cei care îşi doresc să trăiască în România, să prospere în ţara în care s-au născut şi să nu mai trebuiască să îşi găsească norocul prin alte părţi. Sîntem pentru dezvoltarea şi capitalizarea valorilor naţionale, pentru un stat puternic, pentru o Românie puternică. Cei care acum privesc spre PRM ca o alternativă reală la partidele care de ani de zile conduc destinele acestei ţări, vor vedea că nu vor fi dezamăgiţi. Am mare încredere în actuala conducere a PRM, am mare încredere în cei care acum consolidează organizaţiile PRM din Bucureşti şi din ţară, am mare încredere că alegătorii sînt maturi şi vor vota pentru România, în primul rînd, pentru o altfel de Românie, un moment important al UE, nu un stat periferic, aşa cum este acum.

* D.A.: Vă mulţumesc şi vă urez succes!

 

E timpul patrioţilor, este timpul PRM!

Păreri și opinii