De ce este bătut PSD-ul, atît de crunt, de Dumnezeu…

in Lecturi la lumina ceaiului

În 1996, colegul meu de Senat, Vasile Văcaru, a exclamat, la microfonul din Sala Omnia: „Dumnezeu e PDSR-ist!“. După scurt timp, Dumnezeu a dovedit contrariul, de două ori: a făcut ca PDSR-ul să piardă alegerile prezidenţiale şi i-a luat viaţa celui care rostise acel sacrilegiu.

În 2000, PDSR-ul mi-a furat alegerile pentru Palatul Cotroceni într-o manieră criminală. După care mi-a fost, tot mie, ridicată imunitatea parlamentară, fiind tîrît prin tribunale. Dar a venit plata şi pentru aceste nelegiuiri: metamorfozat în PSD, PDSR-ul a pierdut alegerile prezidenţiale din 2004, din 2009 şi din 2014! Aşadar, o serie de trei cicluri de alegeri pentru funcţia supremă în Stat! La pedeapsa din 2014 a contribuit, ce-i drept, şi un „bonus“: faptul că echipa PSD m-a eliminat, prin fraudă, de pe lista viitorilor parlamentari europeni la alegerile din 25 mai. Am scris, înainte de acea dată, despre blatul făcut de Victor Ponta cu Traian Băsescu, în urma căruia au fost trimişi în cel mai înalt forum al Europei nişte impostori: neveste, amante, curve, analfabeţi, mafioţi, bişniţari. Urmarea se cunoaşte: Ponta a pierdut alegerile, nu Iohannis le-a cîştigat!

Repet o idee lansată de mine şi preluată, ulterior, de alţii: ultimele 3 alegeri prezidenţiale au fost pierdute de echipa lui Ion Iliescu. Ce „serie neagră“! A cîştigat oricine altcineva, dar nu PSD-ul. Aşa lucrează Dumnezeu, care nu Se tocmeşte cu nimeni, nu negociază şi are o memorie fabuloasă. Eu nu sînt un om ranchiunos, ca dovadă că am dat voturile mele, în mod idealist, candidaţilor acestui partid de centru-stînga: Mircea Geoană (2009) şi Victor Ponta (2014). Numai că ei nu erau pe Listă. Nu pe Lista americanilor, ci pe Lista lui Dumnezeu.

CORNELIU VADIM TUDOR

25 noiembrie 2014

COMENTARII DE LA CITITORI