De ce sîntem ocoliţi de terorişti. Vezi ce înţelegere avem cu lumea arabă

in Lecturi la lumina ceaiului

Silviu Crăescu, preşedintele Academiei Naţionale de Securitate, fost candidat la Preşedinţia României, spune că asistăm la o declaraţie de război a ISIS la adresa UE. De asemenea, atentatul arată cît de precară este securitatea la infrastructura critica UE (aeroporturi, gări, metrouri, baraje). Mai mult, celulele teroriste sînt cunoscute şi monitorizate de serviciile de spionaj şi contraspionaj, dar membrii reţelelor nu sînt arestaţi pentru că ei lucrează suficient de subtil pentru a nu încălca legea. Crăescu spune că aceasta este o greşeală şi că toate celulele teroriste trebuie anihilate de urgenţă, altfel va fi carnagiu în Europa! „Din fericire, România stă mai bine decît Occidentul, deoarece există o înţelegere între Serviciile Secrete româneşti şi lumea arabă: fac comerţ în România, cresc miei, îşi trimit acasă banii realizaţi pe teritoriul nostru, iar ei ne lasă în pace! Înţelegerea dintre noi şi arabi, cu o vechime de mai multe decenii, se numeşte „filiera siriană”! Aşa merg lucurile în această lume”, a declarat Silviu Crăescu.
E începutul celui de-al III-lea război mondial
Profeţiile lui Nostradamus au fost adesea interpretate în diferite feluri, mai exact sau nu, iar un catren de-al său revine în atenţie odată cu invazia imigranţilor în Europa. Specialiştii spun despre catren că e o profeţie legată de momentul şi desfăşurarea celui de-al III-lea război mondial.
„În Dunăre şi Rhin va veni să bea,
Cămila cea mare, şi nu e pocăinţă
Ronul va tremura mai tare decît Valea Loarei
Şi în apropiere de Alpi, Cocoşul îi va ruina”.
Acest catren se referă la faptul că al III-lea război mondial va începe în clipa în care cămila va bea apă din Dunăre şi Rhin. Nostradamus şi-a scris versurile mult mai codificat decît îşi imaginează foarte mulţi, iar din punctul de vedere al cercetătorilor, „Cămila” este asemuită cu o coaliţie formată din statele arabe şi care va invada Europa tocmai pînă la Dunăre şi Rhin.

COMENTARII DE LA CITITORI