DESECRETIZAREA FENOMENULUI O.Z.N. ESTE IMINENTĂ (10)

in Lecturi la lumina ceaiului

 

 

Zona 51 (2)

Michael Wolf mai relatează că extratereştrii traversează galaxia, prin „manipularea“ continuum-ului spaţiu-timp, atrăgînd destinaţia către ei. Timpul este, astfel, redus la zero, iar acceleraţia este mărită la infinit. Unele OZN-uri se comportă ca nişte organisme vii, care se pot diviza şi apoi reface şi care răspund şi la ordinele mentale date de conducătorul lor. El a mai adăugat că nu se doreşte dezvăluirea secretelor energiei libere (free energy) pentru că, dacă s-ar face acest lucru, companiile multinaţionale care conduc, de fapt, lumea ar fi desfiinţate, pierzîndu-şi puterea economică.

O altă persoană care a făcut dezvăluiri cu privire la locul ultrasecret S4 al Zonei 51 (la nord de Las Vegas, Nevada) – este doctorul în microbiologie Dan Burisch. Iată ce putem citi într-un titlu extras dintr-un Comunicat de Presă din 22 aprilie 2004, difuzat în SUA: „Doctorul în microbiologie Dan Burisch, care a fost ţinut prizonier în faimoasa Zonă 51 şi care a vorbit public despre anumite operaţiuni secrete, exprimîndu-şi chiar dorinţa de a depune o mărturie publică, este pe cale să obţină imunitatea şi să apară în faţa Congresului, după cum a cerut“. Dr. Burisch poate, de asemenea, să depună mărturie că a văzut în funcţiune anumite porţi stelare secrete, prin intermediul cărora se poate călători în timp (atît în trecut, cît şi în viitor). El afirmă că mai cu seamă această elită a francmasoneriei, care conduce, la ora actuală, întreaga lume, nu doreşte ca faptele să fie dezvăluite deoarece, în viziunea lor, dacă tehnologiile folositoare – pe care ei le păstrează secrete şi le utilizează numai în scopuri malefice – ar ajunge la îndemîna tuturor, ei şi-ar pierde, în scurt timp, puterea. „Elita“ stăpîneşte deja energia magnetică şi alte forme de energie gratuită, însă totul este ţinut secret. Ei deţin date ştiinţifice care ar aduce, în scurt timp, fericirea pe întregul Pămînt, dar nu doresc să le împărtăşească întregii omeniri. Energia este unul dintre mijloacele prin care oamenii pot fi stăpîniţi şi controlaţi foarte uşor.

Proiectele negre (1)

În cartea sa ,,Experimentul Philadelphia şi alte conspiraţii OZN”, precum şi în mai multe interviuri pe care le-a acordat, unul dintre oamenii de ştiinţă care au participat la acest experiment, dr. Alfred Bielek, aduce o serie de detalii uimitoare despre aceste evenimente. El relatează că, în anul 1931, Nikola Tesla i-a oferit posibilitatea preşedintelui de atunci al SUA, Theodore Roosevelt, să comunice cu două grupări extraterestre, prin intermediul unei aparaturi speciale, proiectată chiar de Tesla. Primul grup cu care Roosevelt a luat legătura au fost Pleiadienii, care şi-au oferit ajutorul, dar numai în condiţiile în care oamenii ar fi renunţat la proiectele războinice. Al doilea grup a fost cel intitulat ,,Kumorash Kun”, sau, prescurtat, ,,grupul K”. Spre deosebire de primul grup, acesta s-a oferit să furnizeze guvernului SUA un ajutor ce includea şi anumite proiecte militare. Roosevelt s-a hotărît atunci să colaboreze cu ,,grupul K”. Se pare că, ulterior, în urma acestei colaborări, s-a ajuns la influenţarea anumitor decizii şi proiecte guvernamentale.

(va urma)

MARVIN WHITE

 

COMENTARII DE LA CITITORI