DESECRETIZAREA FENOMENULUI O.Z.N. ESTE IMINENTĂ (11)

in Lecturi la lumina ceaiului

 

 

Proiectele negre (2)

În urma colaborării cu ,,grupul K“, a fost luată decizia ca, în data de 12 august 1943, să fie realizat un proiect strict secret, ce avea să rămînă cunoscut ca ,,Experimentul Philadelphia“. Prin acest proiect se urmăreau obiective mult mai mari decît simpla obţinere a invizibilităţii, totul fiind, de fapt, dirijat din umbră de către extratereştrii din ,,grupul K“. Dezvăluirile lui Al Bielek arată că Proiectul Philadelphia a fost menit, din start, prin influenţa exercitată de către aceşti extratereştri, să fie conexat, prin anumite legături spaţio-temporale, cu o secvenţă desfăşurată în viitorul de atunci, mai precis al datei de 12 august 1983, care privea anumite operaţiuni ce se desfăşurau în cadrul aşa-numitului ,,Proiect Phoenix“. Al Bielek afirmă că există mai multe mărturii foarte concludente care susţin faptul că acest proiect – Phoenix – a fost operaţional între anii 1975 şi 1983 şi el a reprezentat un fel de etapă superioară a Proiectului Philadelphia, avînd drept scop dezvoltarea tehnologiei necesare călătoriilor în timp. Tehnologia folosită s-a bazat pe efectul pe care dr. Carl Sagan îl numea ,,găuri de vierme în hiperspaţiu“, iar proiectul realizării călătoriilor în timp a fost încununat de succes. Mai multe persoane au fost trimise atît în viitor, cît şi în trecut, fiind efectuate chiar şi cîteva înregistrări video. Însuşi Al Bielek relatează faptul că, într-o astfel de experienţă, a reuşit să aducă o revistă ,,Life“, din 1983, în anul 1943. De multe ori, călătorii în timp erau aduşi înapoi chiar cu o milisecundă înainte de momentul plecării, iar memoria le era, de obicei, ştearsă. Informaţii detaliate despre aceste aspecte pot fi citite în volumele seriei ,,Proiectul Montauk“, scrise de Preston Nichols şi Peter Moon.

Ulterior, s-a înţeles că motivul pentru care aceşti ,,K“ au avut interesul să facă o conexiune între Proiectul Philadelphia şi Proiectul Phoenix a fost acela de a crea o ,,fisură“ (breşă) în continuumul spaţiu-timp, cu o durată de 40 de ani, pentru a permite intrarea, în zona Pămîntului, a unor nave spaţiale ce veneau dintr-o altă dimensiune şi care aparţineau extratereştrilor din rasa ,,micii cenuşii“. Datele de 12 august din 1943 şi, respectiv, din 1983 nu au fost alese întîmplător, ci pentru că ele corespundeau cu anumite condiţii energetice particulare ale bioritmului Pămîntului, fără de care întreaga operaţiune nu putea fi realizată. ,,Micii cenuşii“ au reuşit, astfel, să se infiltreze în număr mare în zona planetei noastre şi – aşa cum menţionam anterior – cîteva dintre navele lor este foarte probabil că au fost doborîte de armata americană, situaţie ce are legătură cu celebrele prăbuşiri ale unor ONZ, raportate între anii 1947 şi 1948. Al Bielek relatează că, în anul 1953, următorul preşedinte al SUA, Dwight Eisenhower, a avut chiar o întîlnire guvernamentală strict secretă cu ,,micii cenuşii“, întîlnire la care a fost stabilit un acord comun de non-interferenţă. De asemenea, s-a convenit că extratereştrii vor oferi SUA tehnologie foarte avansată şi, în schimb, li se va permite să realizeze cîteva experimente genetice pe animale, şi chiar pe oameni, precum şi să aibă acces în 75 de baze subterane, ce urmau să fie construite printr-o colaborare umano-extraterestră. Lucrările de construcţie a bazelor situate la mare adîncime (DUB – Deep Underground Bases) au început în anul 1959, acolo adăpostindu-se un număr foarte mare de ,,cenuşii“. Acordul de non-interferenţă nu a ţinut, însă, mult timp, pentru că, după doar cîţiva ani, a devenit evident faptul că extratereştrii au început să nu îl mai respecte.

Aceste realizări tehnologice nu sînt nici măcar bănuite de marea massă a populaţiei. În cartea sa ,,Adevărul ascuns – Informaţii interzise“, Steven Greer spunea că ,,tehnologia neagră“ preluată din surse extraterestre de către ,,elita“ Noii Ordini Mondiale este cu aproximativ 10.000 de ani înaintea tehnologiei utilizate în civilizaţia noastră ,,la vedere“. Dr. Greer afirmă că guvernul din umbră al Noii Ordini Mondiale are la dispoziţie peste 30 de dispozitive ultra-performante capabile să opereze cu aşa-numita ,,free energy“ (energie liberă), majoritatea acestor dispozitive aflîndu-se în bazele subterane de mare adîncime (DUB).

Conducătorii din umbră au tehnologia capabilă să scoată, cu uşurinţă, lumea din întunericul ignoranţei, dar au ales să nu o facă. Ştiind aceste lucruri ajungem să recunoaştem că senatorul american Brian Larry avea foarte multă dreptate atunci cînd supunea, cu umorul său caracteristic: ,,Adevărul vă va face liberi. Dar, mai întîi, o să vă enerveze“.

(va urma)

MARVIN WHITE

COMENTARII DE LA CITITORI