DESECRETIZAREA FENOMENULUI O.Z.N. ESTE IMINENTĂ (13)

in Lecturi la lumina ceaiului

 

 

Realizări tehnologice extraterestre (2)

Anunţînd tulburătoarea descoperire în cadrul unui congres ştiinţific, astronomul american Roger Lynds (de la Observatorul Naţional ,,Kit Peak“, din Arizona SUA) a menţionat că aceste asocieri stelare stranii sînt ,,cele mai mari structuri observate vreodată în Univers“. Totodată, el a precizat că ,,gradul de perfecţiune geometrică a arcuirii acestora este incredibil“. În plus, ţinînd cont că respectivul ,,pod de stele“ se află la aproximativ 5 miliarde de ani-lumină de noi, înseamnă că, de fapt, ceea ce vedem noi astăzi este imaginea a ceea ce exista acolo în urmă cu 5 miliarde de ani. De aici deducem că, dacă acestea sînt structuri artificiale – şi cel mai probabil, aşa este –, putem spune că acele civilizaţii care au reuşit să le creeze au, faţă de noi, un avans tehnologic pe care nici măcar nu ni-l putem imagina…

Căutînd, acum, să înţelegem natura fiinţelor extraterestre care ne vizitează, din informaţiile dezvăluite de dr. Steven Greer, aflăm că navele extraterestre sînt construite prin asamblarea şi manevrarea matricei energetice astrale. În acest mod se construieşte, la acel nivel subtil, tiparul navei care, apoi, apare ca o formă perfect modelată, în molecule fizice materiale. Este vorba despre o ultra-nano-tehnologie, care face posibil ca nava să se poată manifesta atît în plan fizic, cît şi în dimensiunile paralele – cea eterică şi cea astrală. O astfel de navă este în aşa mod structurată încît este infuzată cu conştiinţă şi inteligenţă. Se poate spune că, de fapt, aceasta este o biomaşină, dotată cu o inteligenţă artificială, capabilă de autointegrare şi chiar de „autovindecare“, în situaţiile în care nava este avariată.

Tehnologia extraterestră este, în realitate, trans-dimensională, iar esenţa acesteia este CONŞTIINŢA, ce acţionează direct prin intermediul gîndurilor coerente, la fel cum laserul este nu doar o simplă lumină, ci este o lumină coerentă.

De aceea, pentru a interfera cu civilizaţiile extraterestre benefice avansate şi cu tehnologiile lor, nu are rost să folosim radiotelescoape, antene cu microunde sau alte tehnologii umane curente. Ceea ce trebuie folosit, în primul rînd, este GÎNDUL. În limbajul mecanicii cuantice, aşa cum arăta, de exemplu, laureatul Premiului Nobel, Erwin Schrodinger, conştiinţa este o singularitate, adică un substrat care conţine totul şi care transpare, în mod identic, în absolut tot ceea ce există. Oamenii îşi cunosc încă mult prea puţin potenţialul de care dispun. Conştiinţa trezită şi dinamizată este cea mai mare forţă din Univers. Iar această trezire a conştiinţei se realizează în mod firesc, prin punerea în stare de coerenţă cu Legile Divine ale Armoniei Universale, lucru care, într-o formă sau alta, a constituit, dintotdeauna, scopul tuturor adevăratelor căi spirituale care au existat pe Pămînt.

Este important să fim conştienţi că, dacă reuşim să intrăm în starea de conştiinţă a gîndurilor coerente, începem să fim în armonie cu Universul însuşi. În acest mod, experimentăm minunata stare de conştiinţă a Unităţii, cunoscută, de altfel, în tradiţiile spirituale, sub numele de samodhi, sau nirvana. După ce atingem această stare … aproape totul devine posibil. În mod potenţial, fiinţa umană deţine capacitatea de a realiza, prin intermediul conştiinţei sale, tot ceea ce realizează orice tehnologie terestră sau extraterestră: levitaţie, proiecţii în timp, teleportare, influenţarea, la orice distanţă, a evenimentelor. Absolut totul ne stă la dispoziţie, dacă ştim cum să accesăm şi să trezim aceste capacităţi inerente ale conştiinţei. Exact acesta este, însă, lucrul pe care „elita“ întunecată a dorit întotdeauna să îl împiedice. Şi exact acesta este mesajul pe care civilizaţiile extraterestre benefice ni-l transmit.

(va urma)

MARVIN WHITE

COMENTARII DE LA CITITORI