DESECRETIZAREA FENOMENULUI O.Z.N. ESTE IMINENTĂ (14)

in Lecturi la lumina ceaiului

 

 

Realizări tehnologice extraterestre (3)

Este necesar ca oamenii să fie educaţi în sensul că, dintr-un anumit punct de vedere, la nivel de conştiinţă, noi nu sîntem separaţi de civilizaţiile extraterestre şi că trebuie să ne orientăm pe calea Binelui. Civilizaţiile extraterestre benefice pot, şi doresc, să ne ajute în direcţia aceasta. Conştiinţele noastre sînt, de fapt, unite prin substratul Conştiinţei Cosmice. Dacă înţelegem aceasta, înţelegem, de fapt, sursa Compasiunii Universale, de care vorbesc toate tradiţiile spirituale. Iar dacă nu înţelegem aceasta, atunci nu putem avea nivelul unor civilizaţii care se pot deplasa, cu viteze mai mari decît viteza luminii, prin dimensiunile eterice şi astrale. Acesta este marele salt de conştiinţă, în faţa căruia omenirea se află, în acest moment.

* * *

Ajunşi în acest punct, ne putem întreba: „Dacă aceste civilizaţii extraterestre chiar există, atunci care sînt, de fapt, intenţiile lor?“.

În primul rînd, pentru a răspunde la această întrebare, este important să precizăm că, în conformitate cu numeroasele dezvăluiri care au reuşit să ajungă la public, pe Pămînt există, în prezent, mai multe rase de extratereştri. Unele dintre ele sînt mai avansate şi au scopuri altruiste. Altele, cum e cazul „micilor cenuşii“ (grey) şi cel al reptilienilor, despre care am menţionat anterior, sînt preocupate de interese egoiste şi malefice.

Un fapt mai puţin cunoscut, dar evidenţiat mai ales de anumite societăţi secrete şi cercuri esoterice, este acela că întreaga activitate a diferitelor tipuri de civilizaţii extraterestre care survolează planeta noastră şi au interese aici (numărul lor este estimat la 12, sau 13) se află sub stricta supraveghere a două sau trei civilizaţii extraterestre extrem de avansate tehnologic, dar şi spiritual, care sînt eminamente benefice pentru omenire. Destinul Pămîntului ar fi fost cu totul altul în lipsa acestui „Serviciu intergalactic de Securitate“, care nu permite decît în anumite limite imixtiunea civilizaţiilor avansate în viaţa altor civilizaţii, mai puţin evoluate. Referinţele la extratereştrii benefici nu sînt prea multe, dar este cert faptul că ei supraveghează planeta noastră încă din timpuri imemoriale, asigurînd, astfel, perpetuarea speciei umane şi progresul ei la toate nivelurile. Acest tip de civilizaţii superioare are acces direct atît la unele planuri subtile, interdimensionale, cît şi la energia timpului.

Sîntem supravegheaţi cu atenţie (1)

În privinţa supravegherii noastre de către o forţă benefică necunoscută, dar net superioară, este important să observăm că activitatea OZN a crescut foarte mult după ce oamenii au început să detoneze primele bombe atomice. Conform mai multor mărturii venite din partea unor ofiţeri de rang înalt din Armata americană, după bombardarea oraşelor Hiroshima şi Nagasaki, numeroase OZN-uri au survolat şi s-au poziţionat cu exactitate deasupra locurilor implicate în activităţi militare atomice, ca şi cînd ar fi vrut să se informeze asupra producţiei armelor nucleare terestre: începînd cu 1946, locul în care se desfăşura Proiectul Manhattan; terenurile pentru testarea exploziilor atomice, cum ar fi Atholl, din Bikini, zonele Trinity, Roswell şi bazele din New Mexico – în 1947; Albuquerque, Sandia – în decembrie 1948; Los Alamos – în ianuarie 1949; Camp Hood, Texas – în martie 1949. Toată filiera atomică a fost descoperită: de la zone de cercetare şi testări, pînă la locurile pentru stocare, inclusiv lanţul centrelor de producţie a bombelor. Nici unul dintre toate aceste locuri secrete nu a fost omis. Spre disperarea Serviciilor Speciale americane, cele mai secrete instalaţii din ţară erau survolate de OZN-uri.

(va urma)

MARVIN WHITE

COMENTARII DE LA CITITORI