DESECRETIZAREA FENOMENULUI O.Z.N. ESTE IMINENTĂ (15)

in Lecturi la lumina ceaiului

 

 

Sîntem supravegheaţi cu atenţie (2)

Ar fi fost suficient ca un spion să facă publică harta apariţiilor de OZN-uri între 1946 şi 1950, pentru a se afla cu exactitate dispunerea geografică a tuturor instalaţiilor nucleare deţinute de Armata americană. În forurile înalte americane se instalase, în acea perioadă, starea de panică.

În iulie 1952, Pentagonul şi Casa Albă au fost survolate, în două reprize, în plin centrul unei zone sensibile, foarte bine protejate, unde circulaţia aeriană era interzisă. Se pare că nimic nu le scapă OZN-urilor, începînd cu domeniul militar şi continuînd cu cel politic. În anul 1954 a fost survolat sediul NSA (Agenţia Naţională de Securitate a SUA). În 1967 a fost survolată de OZN-uri baza militară de la Malmstrom (Montana), care adăpostea 120 de rachete intercontinentale, aparţinînd Strategic Air Comand, departament însărcinat cu arsenalul nuclear strategic. În cîteva secunde, 8 rachete au fost scoase din funcţiune. Au urmat alte 2, în final, 10 rachete fiind indisponibilizate. În acelaşi timp, la o unitate de silozuri, situată la nord-est de cea amintită, un alt OZN survola în preajma zonei interzise. În scurt timp, încă 10 rachete au fost scoase din funcţiune. Ancheta tehnică, efectuată ulterior, a concluzionat că nu există nici o explicaţie raţională pentru defectarea, simultană, a 20 de rachete.

Tot în 1967 au fost dezactivate de către OZN-uri cel puţin 16 rachete nucleare strategice, de la bazele din Oscar Flight şi Echo Flight. Incidentul a fost relatat în cadrul proiectului ,,Disclosure“, de către locotenent-colonelul Bob Salas.

În noiembrie 1975, OZN-urile revin la baza militară de la Malmstrom, Montana. Atunci, 7 OZN-uri lente, care au dejucat interceptoarele lansate împotriva lor, au reprodus scenariul din 1967 şi au deprogramat ogivele nucleare. Redăm, în continuare, o altă relatare din cadrul proiectului ,,Disclosure“, aceasta aparţinînd unui profesor din Aviaţia Militară a SUA, lt. Robert Jacobs: „Am trimis înregistrarea cu OZN-ul la bază şi, după o zi sau două, am fost chemat în biroul maiorului Mansmann, de la sediul First Stategic Aerospace Division. M-am uitat la ecran şi am văzut lansarea care avusese loc cu o zi sau două în urmă. Am privit etapa a III-a de lansare a rachetei. Atunci am putut vedea racheta care zbura, după care, în cadru, a apărut altceva, care a aruncat o rază de lumină în vîrful rachetei. Nu uitaţi că se zbura cu o viteză de cîteva mii de kilometri pe oră. Acel OZN a proiectat o rază de lumină în rachetă, a nimerit-o şi, apoi, a trecut în cealaltă parte, proiectînd o altă rază de lumină; s-a deplasat iar şi a proiectat încă o rază luminoasă, a tras din nou, după care a ieşit din cadru prin acelaşi loc pe unde intrase. Racheta s-a prăbuşit. La acea înălţime, ea avea o viteză de aproximativ 15.000 sau 20.000 de kilometri pe oră. Cînd acel OZN a prins-o din urmă, s-a rotit în jurul ei şi apoi s-a îndepărtat. Eu chiar am văzut asta! Nu-mi pasă ce se zice, am văzut asta pe film!“.

Există multe mărturii de acest gen, care au fost preluate de la diferiţi lucrători şi militari din mai multe baze nucleare din SUA. Dar, în mass-media principală (ziare şi televiziuni), acest subiect nu este luat în discuţie la modul serios, iar guvernele, pur şi simplu, refuză să stopeze fabricarea de arme nucleare. Toate guvernele implicate în producerea armelor de distrugere în massă s-au confruntat cu problema survolării instalaţiilor nucleare de către OZN-uri. Se pare că, de fapt, civilizaţiile extraterestre avansate ne supraveghează, pentru că ne consideră foarte periculoşi. Şi, într-adevăr, putem să recunoaştem: dacă unii pămînteni ar merge în spaţiu cu armele şi bombele produse de ei, ar putea face foarte mult rău acolo. Şi orice civilizaţie extraterestră avansată ar fi îngrijorată de această perspectivă. Tocmai de aceea, în apropierea bazelor nucleare apar foarte des OZN-uri care dereglează rapid instalaţiile de lansare a rachetelor şi, apoi, dispar.

Consemnările despre aceste evenimente ne conduc, acum, mult mai clar la concluzia că inteligenţele extraterestre implicate, care ne depăşesc cu mult din punct de vedere tehnologic, sînt preocupate, pur şi simplu, de supravieţuirea speciei umane. Ţinînd cont de posibilităţile tehnice uluitoare pe care, în repetate rînduri, au demonstrat că le deţin, se poate deduce cu uşurinţă că, dacă intenţia lor ar fi fost aceea de a ne ataca şi de a ne distruge, ar fi putut să o facă demult. Conform declaraţiilor făcute chiar de către unii militari de rang foarte înalt, OZN-urile nu reprezintă, de fapt, nici o ameninţare la adresa securităţii statelor.

(va urma)

MARVIN WHITE

COMENTARII DE LA CITITORI