DESECRETIZAREA FENOMENULUI O.Z.N. ESTE IMINENTĂ (3)

in Lecturi la lumina ceaiului

 

 

Tehnologia extraterestră

şi secretele guvernamentale (2)

De asemenea, am aflat că, după 1972, s-au trimis doar sonde spaţiale automate (de exemplu, Satelitul LROC, în 2009) care să verifice, din cînd în cînd, dacă a mai apărut ceva nou pe acolo. Dacă, însă, ne gîndim – într-o logică paralelă – că, din punct de vedere al tehnologiei accesibile populaţiei obişnuite, s-a realizat, în 40 de ani, un salt aproape exploziv faţă de nivelul anului 1969, adică de la epoca magnetofoanelor şi a televizoarelor alb-negru la epoca microprocesoarelor extrem de performante, din zilele noastre, putem fi absolut siguri că s-au făcut uriaşe progrese tehnologice şi în domeniul navelor spaţiale. Cu toate acestea, dacă ar fi să ne luăm după informările oficiale, constatăm că (aparent) nu s-a mai produs nimic semnificativ în privinţa explorărilor spaţiale, ceea ce este foarte greu de crezut.

Din dezvăluirile pe care unii dintre cei implicaţi mai mult în activităţile NASA le-au făcut în această perioadă (în ciuda secretului drastic pe care sînt constrînşi să-l păstreze), s-a aflat, însă, de-a lungul timpului, prin multiple dovezi convergente, că această Agenţie Spaţială – care este cea mai finanţată din lume – are, în realitate, două programe paralele: unul oficial, care este, într-o anumită măsură, prezentat publicului, şi altul neoficial, al proiectelor strict secrete (,,black projects“), care au atins niveluri de dezvoltare şi un avans tehnologic ce depăşesc imaginaţia omului obişnuit.

America are un ,,black budget“, care nu este aprobat de Congres şi pe care nici măcar preşedintele nu îl cunoaşte şi, evident, nici nu-l controlează. În fiecare an, aceste ,,black projects“ înghit aproximativ 1,25 trilioane de dolari, adică aproape 25% din PIB-ul Statelor Unite, ceea ce reprezintă mai mult chiar decît bugetul Apărării SUA şi al oricărei alte ţări din lume. Pentru a ne face o imagine mai clară, un trilion de dolari înseamnă 1.000 miliarde de dolari şi cîntăreşte 11 tone. Aceste „proiecte oculte“ scurtcircuitează autoritatea Congresului, fiind, deci, total ilegale.

Prin mărturiile unor persoane din interiorul sistemului, a devenit tot mai cunoscut faptul că proiectele strict secrete ale NASA se află în subordinea unui grup restrîns de oameni care domină din umbră toate resorturile mondiale şi care acţionează doar în propriul avantaj, populaţia lumii nefiind, pentru ei, nimic altceva decît o massă de exploatat.

Această grupare de indivizi lipsiţi de scrupule, ce a cuprins ca o caracatiţă malefică întreaga omenire, este, de fapt, secta satanică a francmasoneriei mondiale, cea care, prin politicienii săi zeloşi, îndeamnă, în mod insidios, toate statele lumii, să ia parte la înfăptuirea unei Noi Ordini Mondiale. Prin cercetările sale secrete, această grupare a francmasoneriei a ajuns la concluzia că viaţa de pe Pămînt ar putea fi ameninţată de anumite pericole, cum ar fi escaladarea extremă a poluării, încălzirea globală, furtunile solare, distrugerea stratului de ozon din atmosferă şi, nu în ultimul rînd, suprapopularea Planetei. Ca urmare, în unele dintre operaţiunile lor secrete, reprezentanţii acestei „elite“ au stabilit cîteva măsuri, numite „alternative“, prin care să fie protejaţi în primul rînd ei, cei ce se pretind a fi „aleşii iluminaţi“. În consecinţă, o structură a acestui grup, denumită Majestic 12, a elaborat 3 asemenea planuri „alternative“ de acţiune, prin care, în viziunea lor aberantă, aceste probleme ar fi – doar pentru ei, fără să le pese de restul populaţiei – rezolvate.

Alternativele secrete ale aşa-zişilor

iluminaţi (1)

 

Într-o prezentare foarte succintă a acestor planuri, menţionăm că, în cazul Alternativei 1, un obiectiv major pe care cei din fruntea francmasoneriei urmăresc să-l atingă este, nici mai mult nici mai puţin, reducerea populaţiei globului cu aproape 90%! Ei caută, cu o satanică îndîrjire, să obţină acest rezultat prin: declanşarea unor războaie cît mai extinse şi mai violente (generînd, cu o diabolică abilitate, conflictul între două părţi, pe care, apoi, tot ei le finanţează în secret); adoptarea unor noi politici alimentare (de exemplu, prin impunerea programului de norme obligatorii, în cadrul Codex Alimentarius, care interzice, în mod straniu, foarte multe plante medicinale tradiţionale, impunînd, în schimb, cu forţa, introducerea de aditivi în majoritatea alimentelor); răspîndirea unor boli extrem de grave în rîndul unor masse mari de oameni (prin infectarea deliberată cu virusul HIV, sau cu alte virusuri, injectate prin vaccinări generalizate şi obligatorii); blocarea accesului public la metode de tratament naturiste, eficiente şi necostisitoare; dispersarea, în atmosferă, a „dîrelor morţii“ (,,chemtrails“); folosirea dispozitivelor de tip HAARP etc.

Dacă Alternativa 1 nu ar fi – în această viziune nebunească – îndeajuns de „eficientă“, există Alternativa 2, ce presupune retragerea „elitei“ în baze subterane aflate la mare adîncime şi înalt tehnologizate, în care membrii acesteia consideră că astfel ar fi bine protejaţi, putînd declanşa de acolo un eventual holocaust nuclear la suprafaţa planetei. Este cunoscut faptul că, în acest sens, guvernele mai multor naţiuni au început, încă de la încheierea celui de al II-lea război mondial, să construiască asemenea baze. Au fost folosite, în secret, dispozitive de foraj care au devenit din ce în ce mai performante, ajungînd să poată săpa în adîncimea pămîntului chiar şi 11 kilometri într-o singură zi. În acest mod s-a ajuns la realizarea unor tuneluri lungi de mii de kilometri, care conduc la adevărate oraşe subterane. Tunelurile au peste 10 metri în diametru şi prin ele circulă trenuri extrem de rapide, care funcţionează pe principiul levitaţiei magnetice, şi care pot depăşi viteza de 2 Mach (2.000 km/h).

(va urma)

MARVIN WHITE

COMENTARII DE LA CITITORI