DESECRETIZAREA FENOMENULUI O.Z.N. ESTE IMINENTĂ (5)

in Lecturi la lumina ceaiului

 

 

Alternativele secrete ale aşa-zişilor

iluminaţi (3)

Henry Deacon, un fost angajat al NASA, în prezent, membru al grupului Project Camelot (din care fac parte mai mulţi cercetători eminenţi, care au curajul să iasă din convenţiile menţinute artificial în cadrul ştiinţei oficiale), afirmă că nivelul tehnologic la care se lucrează în acele ,,black projects“ (proiecte secrete) se situează dincolo de credinţele, experienţele şi imaginaţia multor fizicieni din domeniul public. De exemplu, conform mărturiei şi informaţiilor sale, tehnologia folosită pentru deplasările pe distanţe foarte lungi implică, acum, anumite portaluri energetice, cunoscute şi sub numele de „găuri de vierme“, care reprezintă o conexiune extrem de rapidă (ca o scurtătură) între două puncte îndepărtate din spaţiul cosmic. Orice altceva – spune Henry Deacon – pur şi simplu nu are rost, este ineficient. El dezvăluie faptul că au fost create astfel de tuneluri de legătură între Pămînt şi Marte, prin care se poate realiza extrem de rapid legătura dintre cele două planete, indiferent unde s-ar afla acestea pe orbitele lor. Informaţiile sînt confirmate şi de David Wilcock, care menţionează că aceste portaluri energetice sînt denumite, uneori, ,,jump rooms“.

O altă mărturie semnificativă prezentată în filmul „Planet Mars and the World of Tomorrow“ aparţine fostului director al companiei aeronautice ,,Lockheed Skunk Works”, pe nume Ben Rich, care a fost, de asemenea, implicat în aceste proiecte secrete. El afirmă: ,,Avem deja mijloacele necesare să călătorim către stele, dar aceste tehnologii sînt închise în proiecte secrete, din care doar Dumnezeu ar putea să le scoată pentru beneficiul umanităţii. În orice caz, prin aceste tehnologii, orice vă puteţi imagina, noi deja ştim cum să facem”. Într-o altă mărturie, Ben Rich spunea cu umor: ,,Noi facem acum să zboare în Deşertul Nevada (în zona numită «Aria 51») aparate în faţa cărora George Lucas (producătorul seriei de filme SF «Războiul Stelelor») ar rămîne beat de admiraţie. Aceste aparate sînt la fel de îndepărtate de tot ceea ce se cunoaşte oficial, ca şi naveta spaţială faţă de paraşuta lui Leonardo da Vinci”.

Secretul tehnologiei de vîrf

a ,,elitei” conducătoare (1)

O altă linie importantă de dezvoltare a ,,proiectelor negre” au reprezentat-o descoperirile genialului Nikola Tesla, care sînt, în cea mai mare parte, încă şi acum, ţinute de NASA departe de cunoaşterea marii masse a populaţiei. Cunoscut îndeobşte pentru descoperirea curentului alternativ, Tesla a realizat şi multe alte invenţii, despre care, însă, puţini oameni au auzit: ,,bobinele Tesla”, care realizează, prin rezonanţă eterică, o amplificare uriaşă a tensiunii electrice, maşini bazate pe energia liberă (free energy), transferul de energie fără cablu, antigravitaţia sau controlul vremii prin utilizarea dirijată a undelor staţionare. Invenţiile lui Tesla au stat la baza realizării radarului, ciclotronului, televizorului, reţelelor mondiale de radio şi tv, Internetului, telefoanelor celulare. Dintre cele peste 1.000 de invenţii extraordinare ale acestui savant genial, doar 129 au fost patentate (cunoscute oficial). Şi mai puţin cunoscut este faptul că însuşi Tesla a afirmat, în cîteva rînduri, că se află în contact cu o altă civilizaţie, care nu e de pe Pămînt şi care îi furnizează o serie de informaţii. Nikola Tesla a mărturisit că a ajuns să intre în contact cu această civilizaţie extraterestră folosind în experimentele sale de transmisie/recepţie echipamente inventate de el însuşi, pentru comunicaţiile la mare distanţă. Lumea savanţilor a privit, însă, cu răceală aceste afirmaţii ale sale. În anul 1997, a fost publicată o carte uluitoare, intitulată ,,The Day After Roswell”, scrisă de Philip Corso. Colonelul Philip J. Corso, ofiţer de Informaţii, membru al Consiliului Securităţii Naţionale al SUA şi şef al Direcţiei de Tehnologii Străine a Armatei Terestre, a avut o carieră militară de mai mult de 20 de ani. El a lucrat mult timp la Casa Albă, apoi a devenit ,,senior official” în cadrul Pentagonului. În această carte, Philip Corso a arătat foarte clar că invenţiile lui Tesla au fost înţelese, în marea lor majoritate, după mult timp de la moartea savantului, care a survenit în ianuarie 1943. De asemenea, colonelul Corso a dezvăluit faptul că NASA şi Armata americană au folosit patentele lui Nikola Tesla pentru a crea arme extrem de puternice, de pildă, arme cu rază plasmatică, acestea fiind utilizate chiar împotriva OZN-urilor. Din lucrarea amintită mai aflăm că, uneori, OZN-urile respective au fost lovite, şi chiar doborîte. În aceste din urmă cazuri, echipe speciale s-au deplasat la faţa locului şi au adunat rămăşitele obiectelor, după care ingineri specializaţi au refăcut tehnologia găsită, prin aşa numita reverse technology (inginerie inversă), căreia i-au dat utilitate.

(va urma)

MARVIN WHITE

COMENTARII DE LA CITITORI