DESECRETIZAREA FENOMENULUI O.Z.N. ESTE IMINENTĂ (6)

in Lecturi la lumina ceaiului

 

 

Secretul tehnologiei de vîrf

a ,,elitei” conducătoare (2)

În cartea sa, autorul afirmă că, în mod cert, microcipurile, semiconductorii, fibrele optice, laserul şi multe aliaje noi de metale sînt, toate, de fapt, tehnologii reconstituite prin inginerie inversă şi care au aparţinut OZN-urilor doborîte de către guvernul american. De altfel, uriaşul salt tehnologic care s-a produs în ultimii 60 de ani ar putea fi foarte greu de explicat prin ,,progresul spontan al omenirii”.

Conform declaraţiilor coroborate a zeci de martori, în perioada ianuarie 1947 – decembrie 1952, autorităţile SUA au reuşit să recupereze 16 nave extraterestre, dintre care unele s-au prăbuşit tocmai din cauza armelor pămîntene. Cel mai celebru caz de prăbuşire a unei nave extraterestre a avut loc în 8 iunie 1947, lîngă orăşelul Roswell (New Mexico). Fermierul William Brazel a găsit resturile de la navă împrăştiate în deşert şi l-a anunţat pe şerif. Au existat 92 de martori şi s-au întocmit 35 de rapoarte de prim-rang (Personal Air Force). Au fost găsite şi 4 trupuri neînsufleţite, avînd o înălţime de 1,20 m. Posturile de radio şi ziarele de a doua zi au anunţat – ca ştire principală – că un OZN prăbuşit se află în posesia Aviaţiei militare americane (RAAF). La numai 4 ore după aceea, conducătorii de la Washington au dat ordin de dezminţire, afirmîndu-se, ulterior, că, de fapt, nu ar fi fost vorba decît de un simplu balon meteorologic. După cum au declarat mai multe persoane direct implicate în eveniment, resturile navei prăbuşite, precum şi trupurile extraterestre au fost duse, imediat, la baza militară Wright-Paterson, din Ohio. Materialele recuperate erau deosebit de stranii: de exemplu, o bucată metalică flexibilă, care nu putea fi ruptă, tăiată sau zgîriată.

În ultimii ani au ieşit tot mai mult la lumină dezvăluirile unor foşti agenţi secreţi, ale unor astronauţi, precum şi ale altor persoane din structurile guvernamentale, care au prezentat detalii despre faptul că, în realitate, contactul dintre guvernele mai multor ţări şi extratereştri s-a produs de aproape 60 de ani. De exemplu, s-a aflat că, după o altă prăbuşire a unui OZN, a fost recuperat un extraterestru rămas în viaţă. Fiinţa respectivă făcea parte din rasa grey (sau ,,micii cenuşii”) şi a fost denumită EBE (Extraterestrial Biological Entity). Potrivit mai multor surse, acest EBE, după 2 ani de captivitate, a făcut dezvăluiri tulburătoare, în care a afirmat că rasa sa vizitează Pămîntul de 25.000 de ani, că aceasta a construit deja baze subterane pe planeta noastră şi că provine de pe o planetă deşertică, dintr-un sistem de stele duble, numit Zeta Reticulum, aflat la o distanţă de 400 de ani-lumină de Pămînt. Toate dezvăluirile sale au fost înregistrate în ceea ce, astăzi, poartă numele de ,,Cartea Galbenă”. EBE funcţiona pe bază de clorofilă şi transforma hrana în energie. La sfîrşitul anului 1951, EBE s-a îmbolnăvit şi, deşi s-au depus mari eforturi pentru salvarea lui, a murit la 2 iunie 1952. Conform afirmaţiilor unor martori, aceste fiinţe reuşesc să comunice într-un mod complet telepatic, se pot dematerializa atunci cînd vor şi sînt capabile să treacă prin ziduri. Pentru a-l menţine captiv pe EBE, guvernul american l-a ţinut într-o cuşcă electromagnetică, de tip Faraday. De altfel, ,,micii cenuşii”, ca şi alte specii extraterestre, cum ar fi ,,marii blonzi”, sînt capabili să dezintegreze materia în energie şi, apoi, să reintegreze energia în materie. Toate aceste dezvăluiri extraordinare au fost difuzate, în premieră mondială absolută, printr-un documentar ce a apărut la Televiziunea italiană RTL, preluat, apoi, şi de alte televiziuni.

(va urma)

MARVIN WHITE

COMENTARII DE LA CITITORI