DESECRETIZAREA FENOMENULUI O.Z.N. ESTE IMINENTĂ (9)

in Lecturi la lumina ceaiului

 

 

Zona 51 (1)

Mai multe surse din interiorul sistemului au dezvăluit că echipamentul extraterestru obţinut din recuperarea resturilor de OZN-uri prăbuşite este testat în mai multe baze ultrasecrete, una dintre acestea aflîndu-se în deşertul de la nord de Las Vegas, pe un teren cunoscut sub numele de „Zona (Aria) 51“, sau „Dreamland“. Aici este locul unde, prin tehnica „ingineriei inverse“, se caută, în cel mai mare secret, descifrarea tehnologiei extraterestre. Maniera în care se lucrează aici este aceea de a se opera pe compartimente strict secrete, astfel încît sînt foarte puţini cei care înţeleg informaţiile, în ansamblu.

În anul 1989, un inginer, pe nume Bob Lazar, a dezvăluit întregii lumi, prin intermediul postului TV Klass, faptul că a fost angajat în Zona 51, unde a putut cerceta modul de construire al OZN-urilor. El a afirmat că aceste nave nu folosesc vreun combustibil convenţional cunoscut pe Pămînt, dar sînt prevăzute cu un reactor care produce antimaterie şi care este alimentat cu un element chimic inexistent pe Terra. De asemenea, el a mai afirmat că s-a putut determina faptul că navele îşi produc singure cîmpuri gravitaţionale, pentru a distorsiona timpul şi spaţiul şi pentru a ajunge la destinaţiile dorite. Pentru distanţe mai mari, se pare că extratereştrii folosesc stele ca porţi stelare, pe baza caracteristicilor singulare din centrele lor, prin care se pot deschide acele ,,găuri de vierme“ în spaţiu-timp. Toate aceste dezvăluiri au fost publicate şi în revista OMNII. Conform strategiei deja obişnuite, s-a urmărit cu îndîrjire discreditarea lui Bob Lazar în mass-media, pentru ca informaţiile prezentate de el să-şi piardă credibilitatea.

Un alt om de ştiinţă care a lucrat în Zona 51 şi care a dorit să facă totul public a fost fizicianul Michael Wolf. Declaraţiile acestuia au fost mult mai detaliate, ceea ce a determinat declanşarea unor atacuri violente la adresa persoanei sale de către agenţiile americane însărcinate cu păstrarea secretului despre extratereştri. Wolf are doctorate în neurologie, biogenetică, fizică teoretică, ştiinţe informatice şi drept. El a fost ţinta chiar şi a unui atentat cu bombă, în care au fost ucişi soţia şi copilul său. Aceste acţiuni l-au motivat şi l-au ambiţionat şi mai mult să aducă la cunoştinţa întregii lumi adevărul despre prezenţa extraterestră pe planeta noastră. Wolf a dezvăluit faptul că LED-urile (diode emiţătoare de lumină), superconductivitatea şi tehnologia fibrelor optice se numără printre tehnologiile descoperite în urma cercetării resturilor rămase de la navele extraterestre prăbuşite. Doctorul Wolf a mai dezvăluit faptul că americanii, folosind tehnologii rezultate din colaborarea cu extratereştrii, au pus la punct avionul spaţial Aurora SR-33A, testat la baza militară din Zona 51. Acest avion funcţionează cu metan lichid şi are la bord un dispozitiv antigravitaţie, o armă care utilizează pulsiunea electromagnetică (ce poate distruge chiar şi radarele) şi are capacitatea de a ajunge chiar şi pe Lună. Wolf a afirmat că preşedintele SUA nu are prea multe cunoştinţe despre Zona 51.

(va urma)

MARVIN WHITE

COMENTARII DE LA CITITORI