Dragnea introduce taxa Trump

in Umor "politicianist"

Simţind că pierde teren în faţa preşedintelui SUA, Liviu Dragnea a anunţat imediat după întîlnirea de pe peluza Casei Albe, dintre Iohannis şi Trump, introducerea unei noi taxe, respectiv Taxa de Protecţie Trump – TPT.

„Cele 6 miliarde de dolari trebuie plătite cumva şi asta este grija Guvernului şi nu a Cotroceniului”, a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, imediat ce a avut un microfon la îndemînă, adăugînd că a informat deja premierul că această taxă trebuie introdusă imediat, pînă la venirea în ţară a preşedintelui KWI, ca să simtă şi el că noi, românii, empatizăm cu americanii, mai ales cînd este vorba de securitate şi pace în lume.

TPT se va achita lunar într-un cont special deschis la Trezoreria SUA. Taxa, prin însăşi menirea ei, va aduce multă fericire şi securitate celor care o vor achita, chitanţele primite în schimbul banilor fiind antiglonţ, acestea putînd fi folosite în orice conflict, fie el casnic, fie în stradă, în timpul luptelor de la diverse supermarketuri, cînd se dau gratis tigăi, hîrtie igienică sau alte produse de bază în lupta Poporului Român cu invadatorii.

Din informaţiile de ultimă oră publicate de Bursa de Armament Second Hand a armatei americane, sînt la vînzare cîteva sute de tancuri „ca noi“ fabricate în timpul preşedintelui Kennedy, un adevărat „chilipir“, dacă e să ne luăm după comentariile de pe site, dar şi biplane încă în putere care au participat cu succes la înfrîngerea Germaniei în primul război mondial. Ca şi pînă acum, Armata Română va fi modernizată integral cu armamanet american de ultimă generaţie, prezent pe această Bursă.

DA

CIA îşi deschide şcoală de spionaj in România

Păreri și opinii