E timpul patrioţilor, este timpul PRM!

in PRM

MESAJUL PREŞEDINTELUI INTERIMAR AL P.R.M. CĂTRE FILIALELE DIN TOATĂ ŢARA

Dragi colegi,

În primul rînd, doresc să vă mulţumesc tuturor pentru devotamentul pe care îl oferiţi Partidului România Mare. Chiar dacă am avut îndoieli şi credeam că drumul are să fie închis, în ceea ce priveşte izbînda noastră, atît ceea ce ţine de domeniul juridic, dar şi cea electorală, acum sînt mai mult decît încrezător. Prezenţa numeroasă a dvs. la Biroul Naţional Permanent de la Ploieşti, de sîmbăta trecută, a demonstrat că partidul are resurse suficiente, puterea necesară pentru a duce mai departe steagul ridicat de preşedintele Corneliu Vadim Tudor, în urmă cu mai bine de un sfert de secol. Chiar dacă el acum nu mai este printre noi, sînt sigur că se bucură cînd vede, de acolo, de sus, cum noi, PRM-iştii, ne-am strîns rîndurile şi am reuşit să punem pe un făgaş corect, legal şi moral, partidul pe care el, împreună cu Eugen Barbu şi alţi patrioţi adevăraţi, l-a fondat în 1991.

Am trecut un prag, am demonstrat tuturor că PRM există, că PRM este pe cale să redevină o forţă capabilă să susţină electoratul naţionalist, să fie alături de cei care simt şi gîndesc, cu adevărat, româneşte.

Prin prezenţa de la Ploieşti, prin măsurile obiective luate, prin aruncarea la gunoi a balastului, dar şi a orgoliilor, noi, Partidul România Mare, ne-am înscris cu adevărat în cursă şi ne-am propus, ca obiectiv principal, obţinerea unui procent de 12% la alegerile ce urmează. Nu doar că ne dorim să revenim în Parlamentul României, dar avem această obligaţie morală pentru cei care iubesc România, pentru cei care încă mai speră într-o viaţă prosperă în acest spaţiu în care ne-am născut, fără să mai fie nevoie să plece în pribegie şi să caute fericirea în alte ţări. Ne propunem, noi, PRM, să fim nu alternative, aşa cum s-a tot spus în trecut. Nu! Ne propunem să fim calea spre prosperitate a României, să fim cei care ne luptăm pentru fiecare român care îşi doreşte să simtă si să gîndească româneşte.

Dragi colegi,

Aţi demonstrat că se poate, împreună am demonstrat că putem să luptăm pentru cei care au aşteptări de la noi, pentru românii din această ţară, dar şi pentru românii care privesc cu jind la întoarcerea pe plaiurile de pe care, cu ani în urmă, au plecat. Pe acest drum, al PRM-ului, am bucuria şi onoarea de a fi alături de voi, toţi cei care puneţi umărul la creşterea acestui partid. Acum nu mai vorbim de renaştere, nu mai vorbim de revenire şi nu mai vorbim de revigorare. Nu! Acum, noi, PRM, vorbim de dezvoltare, de revenire la matcă, de revenire acolo unde am fost mereu prezenţi: în Parlamentul României, în Parlamentul European, în Administraţie, în toate poziţiile din care putem să aducem bucurie celor care au aşteptări de la noi. Voi sînteţi cei care au ales să ducă această luptă şi tot voi veţi fi cei care veţi culege rezultatele victoriilor ce vor veni.

Aşa cum am spus mai devreme, acum ceva timp aveam inima îndoită. Vedeam cum Justiţia se opune revenirii în legalitate a PRM, vedeam cum lupii turbaţi muşcau din acest partid fără nici un fel de reţinere. Dar s-a văzut, în ultimele săptămîni, că de acolo, de sus, Vadim, preşedintele nostru, ne-a zîmbit, din nou, celor care iubim România, şi am reuşit să obţinem o decizie care ne readuce în legalitate, ne aşază în rîndul partidelor importante, aşa cum am fost mereu. Întîlnirea membrilor PRM, de la Ploieşti, mi-a demonstrat că sîntem cu adevărat o forţă, un monolit, un pumn ce greu poate să fie înfrînt. Vă mulţumesc tuturor pentru devotamentul oferit PRM, dar vă asigur că acest devotament este acordat, în primul rînd, României!

Nu pot să nu fiu fericit cînd am văzut că, imediat după mesajele pe care departamentul nostru de comunicare le-a transmis în piaţă, cei care ne-au citit au văzut că PRM şi-a revenit, că se dezvoltă. Nu pot să nu apreciez că aceste mesaje s-au văzut în sondajele de opinie, unde noi, PRM, sîntem creditaţi cu 2,2%, un procent care ne oferă un start bun în confruntările electorale ce vor urma. Sîntem puternici, sîntem o echipă cu şanse extrem de reale la atingerea obiectivului de 12% care acum, în actualul context politic al anului 2018, este extrem de realist, dacă nu chiar la limita de jos. România are nevoie de un partid al patrioţilor, al celor care gîndesc şi simt româneşte. Noi, PRM, sîntem calea, noi sîntem cei care putem să readucem speranţa în inimile celor mult prea mult neascultaţi. E timpul nostru!

În încheiere, vreau să vă asigur pe toţi cei care doriţi ca PRM să fie ce a fost odată, că acest partid nu are să fie niciodată tratat ca o piesă de schimb sau obiect de negociere cu vreun alt partid. Vom intra mereu în jocuri politice reale, care să ne aducă cîştiguri în zona politică, în sprijinul României, dar niciodată, NICIODATĂ, dragi colegi, atît timp cît în acest partid sînt eu preşedinte, sau Lidia Vadim Tudor, vicepreşedinte, nu se va pune problema vinderii lui, aşa cum foşti membrii ai partidului, persoane inexitente pentru actuala conducere, promovează în anumite medii, în dorinţa de a distruge ceea ce voi, adevăraţii membrii şi conducători ai PRM, construiţi acum, pentru ca partidului şi întregii ţări să îi fie bine! Niciodată, absolut niciodată, nu se va vinde ceea ce Vadim a construit.

Vă rog, aşadar, să nu daţi curs şi să nu vă lăsaţi minţiţi. Să credeţi în viitorul acestui partid, în valorile autentic naţionaliste ale PRM. Noi, şi cînd spun noi, mă refer la toţi cei care sînt în conducerea acestui partid, la toţi cei care cred în PRM şi la toţi membrii săi, avem datoria faţă de România să revenim în prim-planul politicii româneşti. Nu avem voie să greşim, nu avem voie să mai fim disipaţi! Este nevoie de unitate, de încredere şi de luptă politică. Vă cer tuturor celor care aţi demonstrat că doriţi să luptaţi pentru PRM, dar în primul rînd pentru România, să vă implicaţi şi să daţi curs deciziilor luate la BPN-ul de la Ploieşti. ?i vorbim aici de reorganizarea filialelor, stabilirea unor antene de comunicare cu centrul, identificarea de membri tineri care să redifuzeze pe plan local ceea ce se transmite de la centru, aducerea în rîndurile noastre de noi membri, şi alte activităţi constructive şi eficiente. Este nevoie acum, mai mult decît oricînd, de unitate, încredere şi devotament. Dumneavoastră, dragi colegi, aţi demonstrat că se poate şi că sîntem un pumn al naţionalismului, nu o palmă firavă, aşa cum am fost în ultimii trei ani. Vă mulţumesc tuturor pentru că aţi demonstrat că PRM este un partid puternic şi vă asigur că nimeni nu va dărîma ceea ce noi, acum, construim. Nimeni, dragi colegi, nimeni, indiferent ce declaraţii false va aduce, indiferent ce acuze nefondate va arunca în noi, indiferent de cîte contestaţii va depune în justiţie. Pentru cei care cred că numele Vadim a însemnat şi înseamnă ceva pentru România, mesajul meu este de unitate, forţă, adevăr şi onoare. Este timpul nostru, este timpul patrioţilor!

Vă mulţumesc!

Victor Teodor IOVICI,

preşedinte interimar al Partidului România Mare

 

PRM crește în sondajele de opinie

Păreri și opinii