ESCROACA ŞOMÎLDOACA ARUNCĂ ÎN STRADĂ O SCRIITOARE ÎN VÎRSTĂ DE 80 DE ANI!

in Lecturi la lumina ceaiului

Mafia Retrocedărilor Imobiliare face noi victime

 

 

 

Iar şi iar mi se dă dreptate! Sînt blestemat să spun, mereu, adevărul, după care toată lumea înţelege că n-am bătut cîmpii, că n-am mania persecuţiei. La 4 ianuarie 2011, Mafia Retrocedărilor Imobiliare a băgat-o la înaintare pe o muiere imposibilă: aşa-zisa executoare judecătorească Paula Şomîldoc. Ea a fost delegată, special, de Adriean Videanu, care, încă de pe cînd era primarul Capitalei, o folosea la cele mai murdare manevre. De altfel, ţiganul din Videle i-a dat asigurări stăpînului său, Traian Băsescu, că persoana respectivă e cea mai eficientă. Ştiţi ce a urmat: nu mai puţin de 140 de poliţişti şi jandarmi au luat cu asalt sediul PRM, din Str. Emile Zola nr. 2. Nu vreau să repet ceea ce am spus de atîtea ori. Apoi, tot eu am fost dat, atenţie, în „urmărire penală şi criminalistică“ (?!), de procurorul general de atunci, Laura Codruţa Kövesi, la ordinul aceluiaşi criminal, Traian Băsescu. Procesul încă se judecă, după 4 ani şi jumătate. Fine del primo tempo.

Secondo tempo. Îmi telefonează, azi, fetele de la Antena 1, să mă invite vineri la emisiunea Acces Direct. Aici, se discută cazul venerabilei scriitoare Stela Covaci (fostă Pogorilovski), prietenă cu Nicolae Labiş, cu Nichita Stănescu, cu Fănuş Neagu. Femeia e aruncată în stradă de aceeaşi bestie: Paula Şomîldoc. Care n-a păţit nimic, e utilizată de Mafie pentru aceleaşi operaţiuni josnice. Acum regret că i-am aruncat în faţă doar cu apă – trebuia vitriol. Cum e posibil să rămînă în libertate vipera asta?

Cine opreşte Mafia Retrocedărilor, care face noi şi noi victime, calcă pe cadavre? Amintiţi-vă de marea cîntăreaţă de operă Magda Ianculescu, de actorul George Constantin, de generalul de aviaţie Gh. Catană – toţi trei evacuaţi de rechinii imobiliari. Încă n-a plătit nimeni. Ce complicităţi ordinare sînt aici, pe bani grei?

Şi acum, bomboana pe colivă! Evacuarea Librăriei Mihail Sadoveanu, de către aceeaşi Mafie rapace. Întregul bloc de pe Bd. Magheru a fost retrocedat unor şmecheri de peste hotare. În urmă cu vreo 10 ani, ăştia mai încercaseră marea cu degetul, dar i-am oprit eu şi viceprimarul Capitalei, Victor Iovici. Acum, toţi au mers pe burtă, în frunte cu Sorin Oprescu. Iată SMS-ul pe care i l-am trimis, în urmă cu cîteva minute, directorului general al Administraţiei Fondului Imobiliar: „SMS. Domnule Mihai Enăchescu, faci cea mai mare greşeală a vieţii dumitale. Ai trimis o adresă de evacuare a Librăriei Sadoveanu, pe baza unor manevre ale Mafiei Retrocedărilor. Va ieşi un scandal internaţional. Zeci de scriitori care şi-au lansat cărţile în acel Templu al Culturii Române vor expedia un Memoriu de Protest la Ambasade. Corneliu Vadim Tudor“. Alăturat, public şi adresa infamă, primită de Librăria respectivă. Trec peste faptul că în adresă se face referire la nişte domni (deşi sînt şi multe nume de femei) şi întreb: mă, nenorociţilor, chiar nu vă e ruşine?

CORNELIU VADIM TUDOR

9 iulie 2015

 

COMENTARII DE LA CITITORI