FINAL DE CARIERĂ PENTRU SPIONII ACOPERIŢI (DE RIDICOL) TEODOR MELEŞCANU ŞI VICTOR PONTA

in Lecturi la lumina ceaiului

 

Motto: „Asinus asinus fricat“ („Măgar pe măgar scarpină“)

 

Indiferent ce vor spune unii şi alţii, mai ales lachei ai PSD-ului, Victor Ponta e terminat! Chiar dacă, prin absurd, va cîştiga alegerile prezidenţiale, el nu va fi validat de Curtea Constituţională din pricină de „conflict de interese“. Lovitura pe care i-a dat-o Traian Băsescu a fost mortală. E cea mai teribilă înţepătură a Scorpionului, după cele aplicate lui Petre Roman şi Theodor Stolojan, pe care i-a îndepărtat, ca să le ia locul. Nu-mi pare rău de acest Ponta. El a fost, toată viaţa, un puşti obraznic, care a încercat să o ia pe scurtătură. Acum se explică maniera halucinantă în care, la 40 de ani, el a devenit prim-ministru, deşi n-a condus, în viaţa lui, decît o maşină – cu care s-a şi răsturnat în şanţ. El a fost împins de la spate de un Serviciu Secret. În ziua memorabilă de 18 decembrie 2006, după ce eu am măturat Parlamentul României cu Traian Băsescu, trimiţîndu-l la Puşcăria Mafioţilor, cine îi lua apărarea acestuia, la Realitatea TV, făcîndu-mă pe mine huligan? Victor Ponta! Aţi văzut ce rapid se adevereşte zicala „Pe cine nu laşi să moară nu te lasă să trăieşti“?

Aşa cum l-a terminat pe Adrian Năstase, Matrozul l-a terminat şi pe pupilul acestuia, Victor Ponta. La ora la care scriu aceste rînduri ştiu cine anume, din conducerea SIE, i-a livrat, în ianuarie 2014, Chiriaşului de la Cotroceni Dosarul lui Victor Ponta. El e cît se poate de autentic. Eu aflasem de cariera de spion a lui Victor Ponta încă din anul 2002, din cele două Memorii pe care le făcuse doamna Nadia Pandrea, membră a PRM. Atunci, am dus-o pe fiica lui Petre Pandrea (care e, totodată, şi nepoată a lui Lucreţiu Pătrăşcanu) la Palatul Cotroceni. Era o întîlnire a aceluia care îmi furase fotoliul de preşedinte cu partidele parlamentare. Femeia i-a înmînat lui Iliescu unul dintre Memorii, afirmînd, prin viu grai, că junele secretar de Stat V. Ponta a furat, prin manevre josnice, Vila Pătrăşcanu, de la Poiana Ţapului. Ei, bine, Ion Iliescu a tăcut mîlc! Fireşte, n-a dat nici o atenţie Memoriului, pe care, probabil, l-a aruncat la coş. Au trecut 12 ani de atunci. Între timp, am publicat numeroase texte despre „aventurile“ lui Ponta la Paris, din 1990, cînd el a fost recrutat de securistul Mihai Bobeică atît pentru SIE, cît şi pentru pederastie (că tot rimează). Acolo şi atunci l-a cunoscut el pe mediocrul actor Bogdan Stanoevici, pe care, ulterior, avea să-l ungă ministru. Ce încrengături neruşinate, pe banii şi pe spinarea românilor! Ce secretoşi jegoşi! În mai 2014, Victor Ponta şi gaşca lui de interlopi politici, în frunte cu Liviu Dragnea şi Gabriel Oprea, m-au eliminat, prin fraudă, din Parlamentul European. Nu repet ceea ce, deja, e clar pentru toată lumea. Acum, pe Ponta l-a bătut Dumnezeu, cum e mai rău! O măciucă drept în moalele capului său mic şi turtit! Ce nu-i adevărat în ceea ce a zis Băsescu? Totul e adevărat. Şi încă s-ar mai putea vorbi zile-n şir despre stagiul de spion pîrît al necoptului carierist. Dar, intră în scenă şi carieristul copt Teodor Meleşcanu, care muşcă mîna ce l-a făcut, la bătrîneţe, mare şef de Serviciu Secret. Ce credeţi că l-a determinat pe clăpăug să sară, vorba aia, ca prostul din baie? El speră că, dacă Victor Ponta ajunge preşedinte, să-i ofere un post la Curtea Constituţională a României, poate chiar funcţia de preşedinte, pe care, la anul, Augustin Zegrean o va elibera, prin pensionare. Aţi văzut ce-i în capul minuscul al acestui şmecher îmbătrînit în rele? Toată viaţa a ştiut acest Meleşcanu să se aranjeze, sub pretextul că el şi-a servit Patria (?!). Dacă îl întrebi cum anume a făcut-o, se dă Agatha Christie, zicînd că de-abia după 30 de ani va putea face dezvăluiri, la un ceai. Asta să i-o spună lui Victor Socaciu, cantautorul şlagărului „Mi-e dor să mai merg la un ceai/ Să fiu liceanul bălai“…

Furtuna declanşată de Traian Băsescu e abia la început. Toate schelălăielile javrelor de pe margine nu fac decît să-l scufunde pe Cimpanzeul Mongol, şi mai rău, în mocirla vieţii sale ascunse. A venit momentul adevărului. Acum au priceput şi cei mai grei de cap de ce s-a spovedit aşa, hodoronc-tronc, Robert Turcescu: puradelul pregătea terenul pentru bomba care avea să-i explodeze preşedintelui PSD în faţă. În mod normal, după un asemenea mega-scandal, Ponta ar trebui să se retragă, fie şi cu spatele, cu focuri răzleţe. Dacă n-o face, va fi şi mai rău, atît pentru el, cît şi pentru haita lui de profitori. Ia să vedem, îl mai aclamă acum 70.000 de propagandişti pe Arena Naţională?

CORNELIU VADIM TUDOR

14 octombrie 2014

COMENTARII DE LA CITITORI