Fraţi români,

in Lecturi la lumina ceaiului

Lăsaţi hoţii cu hoţii. Voi sînteţi patrioţi şi votaţi cu PATRIOŢII! Ştiu, v-aţi pierdut încrederea, dar ,,viaţa nu merită trăită, dacă e trăită în genunchi în faţa altora”. (Nicolae Bălcescu)
Nu sîntem o colonie şi nici un apendice pentru U.E. E nevoie să ne trezim, să redescoperim că sîntem români, că avem o ţară şi nu un teritoriu, că sîntem un popor şi nu o populaţie! Să facem curăţenie în jurul nostru, să eliminăm dintre noi pe cei care ne-au dus la sărăcie şi umilinţe, pe cei care ne aduc zilnic la starea de suboameni,
minţindu-ne şi manipulîndu-ne în mod grosolan şi deliberat în mass-media şi în afara ei. A venit vremea să ridicăm ochii din pămînt şi să ne redefinim ca naţie! Românii nu sînt proşti şi nici sclavi – chiar dacă unii asta ne-o doresc! Românii vor renaşte aşa cum au făcut-o întotdeauna în momentele grele ale istoriei lor.
Votaţi la 5 iunie cu Patrioţii, votaţi la 5 iunie cu Partidul ROMÂNIA MARE! Arătaţi-le – prin VOTUL DUMNEAVOASTRĂ – că, deşi au vrut să ne desfiinţeze, noi existăm pentru demnitatea şi identitatea de a fi români!
Aşa să ne ajute Dumnezeu!

COMENTARII DE LA CITITORI