Frauda electorală din România va arunca în aer Uniunea Europeană

in Lecturi la lumina ceaiului

În dimineaţa acestei zile am primit un nou Raport, pe filiera Serviciilor Secrete, referitor la frauda colosală pe care Guvernul PSD o pune la cale pentru alegerile de la 25 mai. Pretextînd că execută un ordin al americanilor, Mafia Hrebenciucă a şi tranşat, ca la măcelărie, mandatele pentru Bruxelles, astfel: PSD – 16; PNL – 7; PDL – 4; PMP – 3; UDMR – 2. Aşa se explică sondajele toxice. Aşa se explică şi cei cca. 1.000.000 de „alegători” fictivi, pe care nu-i contestă nimeni. Atunci, ce rost mai are mascarada alegerilor?

Există şi o dovadă recentă a preocupării PSD de a fura alegerile: sîmbătă noaptea, în jurul orelor 21, la biroul de coordonare, aflat în subordinea puşcăriabilului Liviu Dragnea, s-au recoltat 1.900.000 de „voturi” ale unei simulări, efectuată în teritoriu, ceea ce a dus la un „scor” de 39% – prin redistribuire, 46%. O simulare asemănătoare a fost făcută, în aceeaşi noapte, de PDL, unde au fost centralizate 540.000 de „voturi”, adică 11% – prin redistribuire, 13,5%. Dacă nu e adevărat, îi invit să dea o replică! Dar, din păcate, e adevărat! Batjocură mai neruşinată împotriva Poporului Român nu s-a mai pomenit!

Prin urmare, în Parlamentul European sînt băgate, prin fraudă, nevestele, amantele şi „cozile de topor” ale organizaţiei teroriste şi anti-europene UDMR, dar sînt eliminaţi românii patrioţi! În aceste zile, România aruncă în aer fragila construcţie a Uniunii Europene. Cîtă dreptate avea europarlamentarul britanic Nigel Farage, care spunea că aderarea României a adus crima organizată în Uniunea Europeană! De ce acceptă organismele internaţionale şi ambasadele străine acest jaf de proporţii istorice? Oare ce complicităţi se ascund aici?

Dr. Corneliu Vadim Tudor,

Membru al Parlamentului European,

Preşedintele Partidului România Mare

19 mai 2014

COMENTARII DE LA CITITORI