Gheorghe Baciu, fost lider PRM, a fost găsit mort în curtea unei case

in Război corupției

Scene înfiorătoare în Salonta, judeţul Bihor, unde Gheorghe Baciu, un fost lider PRM, a fost ucis. Bărbatul, în vîrstă de 61 de ani, lucra ca agent imobiliar şi a fost găsit mort de proprietara unui imobil pe care se pregătea să-l vîndă.
Macabra descoperire a fost făcută, duminică, de o femeie, care a observat maşina lui Gheorghe Baciu parcată în spatele sediului Poliţiei din Salonta, în faţa casei sale, pe care voia s-o vîndă cu ajutorul fostului preşedinte PRM Salonta, reprofilat ca agent imobiliar. Proprietara imobilului a intrat în curte, unde l-a găsit pe Gheorghe Baciu zăcînd fără suflare şi plin de sînge pe faţă.
Îngrozită, femeia a sunat la 112 ca să anunţe grozăvia. În scurt timp, locul a fost împînzit de poliţişti şi procurori, care investighează cazul.
Medicul de la Ambulanţă, care a constatat decesul, crede că bărbatul ar fi fost ucis cu o zi în urmă, adică sîmbătă. Trupul fără viaţă a fost transportat la morgă. În urma rezultatelor necropsiei, medicii legişti vor stabili cauza decesului.
Gheorghe Baciu a fost mai mulţi ani liderul filialei din Salonta a Partidului România Mare. În 2008, a candidat la alegerile parlamentare, însă nu a reuşit să obţină decît 3,91% din voturi, insuficiente pentru a deţine un mandat în Legislativ. În ultimii ani, fostul politician se ocupa cu afaceri în domeniul imobiliar în judeţul Bihor.

(libertatea.ro)

COMENTARII DE LA CITITORI