Grindeanu s-a blocat în Guvern

in Umor "politicianist"

Luînd exemplul minerilor, premierul Grindeanu Sorin a ales să se blocheze în sediul Guvernului, ca o ultimă soluţie de a rămîne în funcţie, aşa cum şi-a dorit încă din adolescenţă. Măsura vine după ce a făcut o vizită unor foşti colegi de liceu, acum ceva timp, cînd a reuşit să cucerească toate femeile prezente acolo, chiar şi pe cele absente, cu poziţia sa de mai mare peste Executiv.

„Este posibil să fi suferit o deviaţie comportamentală, ştiut fiind faptul că cei care în adolescenţă erau respinşi de către colegele de clasă au un anumit comportament oarecum timid cînd este vorba de viaţa intimă, dar se transformă radical în adevăraţi tăuraşi drăgălaşi, cînd sînt într-o funcţie care implică putere”, a declarat Neaţa Aposu, psihologul de serviciu al Serviciului de Pază şi Protecţie a Foştilor – SPPF.

Se ştie că la ultima reuniune cu foştii colegi, Grindeanu a avut un exces de masculinitate, dîndu-şi cravata jos de la gît cu un gest care ne amintea de cuceririle lui Terente cu mulţi ani în urmă.

Pentru deblocarea situaţiei a fost mobilizată o celulă de criză, prin care toţi cei care au avut de-a face, în ultimii zece ani, cu premierul Sorin Grindeanu, au semnat o petiţie în care îl asigură că, şi după plecarea de la Palatul Victoria, el va rămîne în memoria tuturor ca fiind cel mai viril, frumos şi deştept bărbat din România şi, pentru a fi convingători, au cumpărat Oglinda Adevărului de la mama vitregă a Albei-ca-Zăpada.

„Acum, mai mult ca niciodată, este nevoie ca poporul român să fie solidar cu premierul, să-i fim alături în aceste momente grele, mai ales că, din cîte ştim, a fost localizat în toaleta biroului unde lucrează, închis pe dinăuntru, şi de acolo ameninţă că, dacă este demis, are să strice plutitorul de la vasul de WC, iar cheltuielile cu apă ale României se vor dubla în mai puţin de cîteva ore”, a declarat Elena Troianu, femeia de serviciu a SPPF, cea care are în sarcină curăţenia toaletei primului-ministru al ţării.

DA

SUA va ridica vizele pentru români

Păreri și opinii